2777
2789

در حد مرگ حرص خوردم!!!

بخدا قسم خودمون وضع زندگیمون اصلاااا خوب نیس 

من دانشجوعم با هزارو یک بدبختی دارم امورات رو میچرخونم 

خونمون که همیشه حداقل ها داخلش بوده

اگر خودم کار نمیکردم  نمیتونستم خرج دانشگامو بدم 

اونوقت مادر من پاشده با همسایه رفته استخر VIP علاوه بر تیکت خودش برای اونم حساب کرده و رو هم ۲ تومن هزینه کرده 

من نمیگم چرا رفته . خب دوست داشته 

دارم از این حرص میخورم که برای همسایه رو هم حساب کرده! 

از دوستم ۱ تومن قرض کردم برای خرید کتاب و اینا . یه ماه هنوز پولشو ندادم بعد همین یه تومن حروم دهن همسایه شد!!!!

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولله حق داری منم زورم گرفت😐😐

شاید دوستش قبلا حساب کرده میخواسته جبران کنه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

وقتی برای مادرت عزیز نیستی هیچ کاری نمیتونی بکنی 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ولله حق داری منم زورم گرفت😐😐شاید دوستش قبلا حساب کرده میخواسته جبران کنه

نه بابا 

مطمئنم همسایه کاری نکرده قبلا 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!