2777
2789

😥

مامانمم خیلی وقتا میگه چرا همیشه ناراحتی 

راس میگه، نمیدونم چمه، خیلی وقتها، از بیشتر ادمای دور و اطرافم بدم میاد، نمیتونم باهاشون بگم و بخندم و حس میکنم اونام از من بدشون میاد، از برادرم متنفرم با اینکه ظلمی در حقم نکرده ولی ازش خوشم نمیاد دلم میخواد همش سرکار باشه خونه نیاد ولی ظهر میاد😢

درونگرام هستم، نصف روز تو اتاقمم

از سر و صدا متنفرم معمولا، مخصوصا صدای خواهر و برادرم که هی با صدای بلند حرف میزنن اعصابمو میریزه بهم، حس میکنم یه ادم دوست نداشتنی ام، هیشکی خوشش نمیاد ازم، با اینکه همیشه توی بیشتر کارام موفقم

ولی هیچجا دوسم ندارن، اعتماد به نفس ندارم و کلییییی حرف دیگه تو دلمه ولی زیاد میشه بخوام بگم، الان بغض دارم نمیدونم چمه

خیلی وقته این حسا داره اذیتم میکنه حالا یه روز کمتر یه روز بیشتر

حالم بده

۱۹ سالمه 🥺 خیلی داره فشار میاره همه چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم میدونم سخته منم شرایطم مثله تو بود حتی بدتر سعی کن افسردگی نگیری بری تو جمع واینا وگرنه بدتر میشی💔

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

عزیزممم میدونم سخته منم شرایطم مثله تو بود حتی بدتر سعی کن افسردگی نگیری بری تو جمع واینا وگرنه بدتر ...

راهش چیه؟؟

اخه تجربهای خوبیم ندارم

ادم کم حرفیم معمولا، بستگی داره البته طرف مقابلم کی باشه

ولی تو هر جمعی حس بدی دارم، هیشکی انگار دلش نمیخواد منو. با هیشکی راحت نیستم، حتی بابام انگار باهام معذبه😭😭

منم درونگرا هستم خوشم نمیاد با کسی تلفنی حرف بزنم .کمی با شوهرم فقط میتونم ،از جمع بدم میاد ،فراری هستم ،بیرون زیاد دوست ندارم مگر دنبال کار خودم باشم،حرف زدن با دیگران برام اصلا جذاب نیست تحمل نمیکنم ،فک کن ازدواج کردم و مجبور شدم تو جمع خونواده شوهرم باشم ،چقدر سختم بود ،اما الان دیگه رفت و آمد خیلی کم دارم .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

منم درونگرا هستم خوشم نمیاد با کسی تلفنی حرف بزنم .کمی با شوهرم فقط میتونم ،از جمع بدم میاد ،فراری ه ...

اخه من مشکلم اینه که این اخلاقامو دوس ندارم ولی نمیتونم عوض شم, خیلی اذیت میشم توی همه شرایط هر کاری کردم درست نشد 

یه ادم تنها شدم ، هیشکیو ندارم، یه تفریح ندارم چون تنهام، همش دارم تنها میرم تا میدون بعدی و میام، توقعم از بعد کنکور چیز دیگه ای بود، ولی تنهاتر شدم😥 الان دلم یه تفریح میخواد واقعاااا ولی هیشکیو ندارم😭 تنهام نمیتونم جایی برم که حالم عوض شه

از صب تا شب تو اتاقم نشستم پای گوشی و حوصله هیچیو ندارم

😭

راهش چیه؟؟اخه تجربهای خوبیم ندارمادم کم حرفیم معمولا، بستگی داره البته طرف مقابلم کی باشهولی تو هر ج ...

انقدر درد کشیدم همه اینا جلو چشمام کمرنگتر شده ولی الان نمیتونم همسو بهت بگم گلم با ی روانشناس حتما صحبت کن

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔