2777
2789
اینجا بگم ممکنه شر بشه ولی میگممن هم اول سلیقه ام یکی دو سال اختلاف بود. ولی متاسفانه بازخورد خوبی ا ...

چه باز خوردی؟ 

فکر نمیکنی شاید مشکل از خودت بوده یا انتخابت اشتباه بوده؟

دلتو خوش نکن اون کم سن رو شاید بتونی اوایل یکم گولش بزنی بعدش میزارتت کنار 

برو قوانین جمهوری اسلامی رو بخوون دختر ۹ سال میتونه ازدواج کنه ولی قبل این یعنی زمان حکومت قبلی سن ا ...

گفتم که عایشه را پدر غیر مسلمانش بخاطر کسب جایگاه و قدرت داد ب ایشون . قوانین گفته ۹ ساله میتونه ازدواج کنه ولی با پیرمرد ۹۰‌ساله ؟ خب همسرشم باید متناسب باشه شما چرا دین و سیاست را قاطی میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم

ببین من ۳۵ سالمه اگر بخوام اختلاف سنی دو سه سال در نظر بگیرم یعنی دختر باید ۳۲،۳۳ ساله باشه

ولی بنابر تجربه شخصی من دخترهای ۳۰ سال به بالا قلق و اخلاق خاصی دارن که به من نمیخوره. برای  همین به این نتیجه رسیدم که مثلا یک آدم ۲۸ ساله برای من مناسب تره نسبت به یک آدم ۳۳ ساله

فکر میکنن دخترا سن کم دوس پسر ندارن اگه خانواده ها ما سخت میگرفتن واسه اینکه با پسرا حرف بزنیم در عو ...

والا فک کردن دهه شصت هفتاده که خانواده ها خیلی سخت میگرفتن البته من خودم دهه هشتادیم تا همین دو سه سال پیش هم انقد بد نبود الان شرایط جامعه خیلی افتضاح شده 

فکر میکنن دخترا سن کم دوس پسر ندارن اگه خانواده ها ما سخت میگرفتن واسه اینکه با پسرا حرف بزنیم در عو ...

من خودم دهه هشتادی هستم خانوادم خیای سختگیرن ولی خیلی از دخترا رو دیدم مادرشون همراهیشون میکنه با دوس پسرشون قرار بذارن و برن اینور و اونور نمیدونم چرا واقعا مادراشون کارشون ندارن🫤

ببین من ۳۵ سالمه اگر بخوام اختلاف سنی دو سه سال در نظر بگیرم یعنی دختر باید ۳۲،۳۳ ساله باشهولی بنابر ...

این دیگه نظر 

وایده شماست

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

کیا سالمن ؟ اونایی سنشون کمه؟خب مغزشو با دمپایی عوض کردن لابد تشخیص خوب و بد خیلی سخت شده ربطی به سن ...

اون خانواده ای که دختر زیر ۱۸ رو میدن به همچین آدمی که تکلیفشون کاملا مشخصه 

من منظورم اون مردی هست که همچین کاری میکنه وگرنه دختر زیر ۱۸ مگه چقدر عقل داره

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ببین من ۳۵ سالمه اگر بخوام اختلاف سنی دو سه سال در نظر بگیرم یعنی دختر باید ۳۲،۳۳ ساله باشهولی بنابر ...

چون میترسید از هوش خانمایی که اختلاف سنی کمتری دارن میگید برید با دختر کم سن و سالی ک گولش بزنید 😂

اون دختره هم سنش بره بالا از دماغتون درمیاره 😃 میفهمه که چقد هفت خطید

کلا ازدواج زیر ۱۸ سال غیر قانونی هست حالا اینکه یه نفر بالای ۳۰ اجازه میده با اینجور افراد ازدواج کن ...

غیر قانونی نیست 

تا اونجایی که من دیدم تازه دختره از خداش هم هست 

خیلی از دهه هشتادی ها الان دارن با دهه شصتی ازدواج می کنن توقع خاصی هم ازشون ندارن 

اوپرای عزیز متاسفانه من یکی از این قربانی ها هستم خانوادم به شدت سرشناس هستند و الحمدلله اوضاع مالی ...

دلسا

عزیزم

من فکر میکنم فقر شما مالی نبود حتی فرهنگی عیان نبود 

فقط شما قربانی تفکر سنتی و کلیشه خانواده شدی 

از اجبار کردن مذهب و پوشش گرفته تا ازدواج 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من خودم دهه هشتادی هستم خانوادم خیای سختگیرن ولی خیلی از دخترا رو دیدم مادرشون همراهیشون میکنه با دو ...

بعضیاشون میگن از شرشون راحت شیم چند نفرو میشناسم خانوادشون بخاطر اینکه آبروشون نره دختره رو تو سن پایین دادن شوهر