برو قوانین جمهوری اسلامی رو بخوون دختر ۹ سال میتونه ازدواج کنه ولی قبل این یعنی زمان حکومت قبلی سن ا ...
گفتم که عایشه را پدر غیر مسلمانش بخاطر کسب جایگاه و قدرت داد ب ایشون . قوانین گفته ۹ ساله میتونه ازدواج کنه ولی با پیرمرد ۹۰ساله ؟ خب همسرشم باید متناسب باشه شما چرا دین و سیاست را قاطی میکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من ۳۵ سالمه اگر بخوام اختلاف سنی دو سه سال در نظر بگیرم یعنی دختر باید ۳۲،۳۳ ساله باشه
ولی بنابر تجربه شخصی من دخترهای ۳۰ سال به بالا قلق و اخلاق خاصی دارن که به من نمیخوره. برای همین به این نتیجه رسیدم که مثلا یک آدم ۲۸ ساله برای من مناسب تره نسبت به یک آدم ۳۳ ساله
فکر میکنن دخترا سن کم دوس پسر ندارن اگه خانواده ها ما سخت میگرفتن واسه اینکه با پسرا حرف بزنیم در عو ...
والا فک کردن دهه شصت هفتاده که خانواده ها خیلی سخت میگرفتن البته من خودم دهه هشتادیم تا همین دو سه سال پیش هم انقد بد نبود الان شرایط جامعه خیلی افتضاح شده
فکر میکنن دخترا سن کم دوس پسر ندارن اگه خانواده ها ما سخت میگرفتن واسه اینکه با پسرا حرف بزنیم در عو ...
من خودم دهه هشتادی هستم خانوادم خیای سختگیرن ولی خیلی از دخترا رو دیدم مادرشون همراهیشون میکنه با دوس پسرشون قرار بذارن و برن اینور و اونور نمیدونم چرا واقعا مادراشون کارشون ندارن🫤