2777
2789

من واقعا نیاز داشتم به یه حیوون خونگی چون خونه تنها بودم و دوس داشتم گربه یا سگ بگیرم از اونجایی که خیلی بدش میاد اردک خریدم اوایل تو خونه بود بعدش اینقد غر زد انداختمش تو حیاط فقط شبا تو کارتون میخوابید تو اتاقم

الان اومده گردن اردکمو بالاشو گرفته بردش بیرون ... دردش گرفت اردک بیچاره

میگف خونه رو کثیف کرده منم باهاش دعوا کردم رفته داره گریه میکنه میگه من زانوم خرابه تو اردک تو خونه نگه میداری

تقصیر منه؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تقصیر شماست........جای حیوون تو طبیعته......گناه داره تو اطاق..........تازه اااردک هم تربیت پذیر نیست معلومه تو خونه کار خرابی میکنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حق داره ولی نباید گردن اون اردک بیچاره رو بگیره حیوانات مظلومن میتونست به خودت بگه ببریش تو حیاط

اردک خیلی کثیفکاری داره توی قفس هم نمیشه نگهش داشت چون بزرگه بهترین جا حیاطه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بله تقصیر شماست مامان بیچاره ات زانوش درد میکنه یکم تو فکرش باش نوکرت که نیست هی بیاد تمیز کاری کنه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ن عزیزم ولی وقتی خونه مال اوناست زور هم بگن کاری نمیشه کرد 

بنظرم اگه گربه پرشین از دوستی کسی میگرفتی میدید شاید خوشش می اومد میدید که ارومه اذیتی نداره چون پرنده و خرگوش دردسر بیشتری دارن 

چرا حق طلاق برای زن ضروریه؟چون وقتی به این مرحله رسیدی با اون حال پله های دادگاه رو بالا پایین نری و گرفتارقانون و قاضی زن ستیزنشی و کلی هم پول به وکیل ومشاور ندی،  چون حتی اگه شرط ضمن عقد داشته باشی که بعلت خیانت میتونی جدابشی بازم میادمیگه صیغه کرده وفقه شیعه مجازمیدونه،چون هروقت ماشین سوار میشی نمیگی چرابه تصادف فکر کنم کمربند رومیبندی پس موقع ازدواج هم نگوچرا به طلاق فکر کنم مرداهم اگه نمیخوان ظلم کنن چراحق طلاق ندن؟چون مردها این حق رو بصورت مطلق دارن ومیتونن بدون علت موجه زن روطلاق بدن اما زن باید هرمشکلی رو ثابت کنه تا بعد سه سال شایدقاضی حکم به طلاق بده،مثلا اگه پنج ماه نفقه نده وماه ششم بده پنج ماه خونه رو ترک کنه وماه ششم بیاد که شش ماه متوالی نشه میخوای چیکار کنی؟مگه عمر تو بازیچه هست؟ اگه فکر میکنی این شوهرایی که بدون حجاب زنشون روبیرون کردن وعدم تمکین گرفتن یا امنیت جانی براش نزاشتن که مجبوربشه خونه رو ترک کنه مال بقیه ست بدون اونا هم به همین خوش خیالی بودن و .. البته حتماکه خدا طرف مظلوم هست وبالاخره اون مردهاتاوان کارشون روپس میدن اماچرااحتیاط و دوراندیشی نداشته باشی؟چون مهریت هرچقدر باشه طبق مصوبهٔ جدید مجلس فقط ۱۴تا عندالاستطاعه بایدبده که بعدمیدونی قاضی میکنه سالی یدونه وبعد اینم میدونی که شوهرت اموالش رومیزنه به نام بقیه ومیگه ندارم دادخواست اعسار میزنه وهمونم شاید بهت تعلق نگیره پس حالا که مهریه کشکه چراحق طلاقت رو و کلی حق دیگه رومفت ازدست بدی؟مردهای الان به شدت زرنگ شدن و بدون مهریه و نفقه ازدواج میکنن درصورتی که مهریه دراسلام نقد هست وحضرت زهرا حدود دو میلیارد بوده مهریه اش به پول الان،چون به هوای اینکه نمیتونی جدا بشی هرطوری باهات رفتار نکنه وتومسائل جنسی اذیتت نکنه،چون خیلیامون الان حمایت خانواده نداریم بخوایم جدابشیم دیگه باباهامون غیرتی نیستن شوهر جرات نکنه بگه بالای چشمت ابروهست پس باید همین حقوق روبگیریم،حق گرفتنیه💕💕بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

عروس هلندی یا طوطی یا مرغ عشق تو قفس بزرگ

تو اتاقت باز بهتره   اردک مال حیاطه هوا هم رو به سردیه

خودت هم هر روز زیرشو روزنامه و کاغذ بزار و تعویضش

کن😘

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

باشه بری خونه خودت ببینم میتونی نگه داری 

دختر آبجیم به زور دعوا گربه خونگی آورد خونه زمان مجردیش  بعد که ازدواج کرد یه ماه نتونس نگه داره خودش فروختش چرا در حق مامانا ظلم میکنین 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40