2777
2789

تو دلم رد شد که بقیه بچه هاشون کمک نمیکنن من کمک میکنم

خیلی ناراحتم خدا منو ببخشه واقعا آدم حسود و بدی هستم 

چرا باید تو دلم حرص بخورم😭😭😭

جاریم اصلا کمک نمیکنه ولی مث من بهش احترام میذارن و دوسش دارن  ولی من خیلی کمک میکنم و منم خیلی دوست دارن😅😅😅😍😍

اما فرق نمی‌ذارن 

شاید من خیلی بیشعورم انتظار دارم مثلا منو بیشتر بخوان😅😂😂😃🤣

البته فقط تو دلم حرص میخورم و بروز نمیدم😬😬😬

بچه ها خیلی من آدم بدی هستم خدا منو ببخشه 

واقعا از خودم بدم میاد که برای عزیز شدن کمک میکردم الان حس بدی دارم نسبت به خودم چه کنم من خدا منو میبخشه؟

دوستت دارم

به نظر من باید بین کسی که خوبی میکنه و کسی که نمیکنه فرق باشه

منم همین فکرو میکردم ولی الان فهمیدم اینجور نیس 

بالاخره نباید آدم انتظار داشته باشه

ببین جاریم اصلا طرف شوهر رو آدم حساب نمیکنه ولی من که طرف شوهر اولویتمه با اون برا طرف شوهرم برابری و هر دومون رو دوست دارن 

الان من اومدم کمکشون تو خونه خودم شیره هاشونو درست کردم ولی اون اصلا زنگ خشک و خالی نمیزنه بگه مردید یا زنده اید 

من همش و هر روز میرم سر میزنم بهشون 

خیلی من  رو دوست دارن خیلیییی 

ولی جاریم  هم دوست دارن 

دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر هیچوقت خانواده خودت نمیشن کمک زیادی فقط باعث میشه براشون وظیفه بشه حتی اگر دوستت دارن یروز نرو کمک ببین چطور حرفم بهت میزنن در حد تعادل همه چی نه زیاد از حد

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
منم همین فکرو میکردم ولی الان فهمیدم اینجور نیس بالاخره نباید آدم انتظار داشته باشهببین جاریم اصلا ط ...

یه روزی میفهمی که اشتباه فکر میکنی 

اتفاقا باید ادم انتظار داشته باشه 

یه روزی به هر دلایلی نتونستی کمکشون باشی اون وقت اون روشونو میبینی 

یه روزی وقتی تو‌کمک لازم داشتی و اونا جبران نکردن برات اونوقته که میگی چه اشتباهی کردم 

ولی جاریت کمک نمیکنه انتظار کمکم نداره بهشم احترام میزارن 

گلم منم عین تو بودم هجده سال عین تو بودم سرم به سنگ خورد الان یکم دیر شده ولی از فکر وخیال خوبی هایی که کردم و بی پاسخ بود دارم افسردگی میگیرم 

جاریم یه هل پوک واسشون جابه جا نکرده شوهرم اعتراض کرد مادرش گفته بود اون از اول عادتمون داده جلوش خم و راست بشیم  

خانواده شوهر هیچوقت خانواده خودت نمیشن کمک زیادی فقط باعث میشه براشون وظیفه بشه حتی اگر دوستت دارن ی ...

نه ، اونا اصلا نمی‌ذارن من کار کنم خودم بزور کمک میکنم 

حواسم هست وظیفه نشه 

دوستت دارم

منم کادو...کمک زیادداریم ولی مثل جاریهابهم خرج نمیکنندنبایدتوقع کنم ولی ازذهنم میگذره

عه، نه من مادرشوهرمینا فرق نمی‌ذارن 

بین هیچ کدوممون 

میگم که فک میکردم منو بیشتر عزت بذارن چون خیلی کمک اشون هستم ولی دیدم فرق نمیذاره بین من و جاریم و خواهرشوهرم 

به هممون عزت رو میذاره 

دوستت دارم

یه روزی میفهمی که اشتباه فکر میکنی اتفاقا باید ادم انتظار داشته باشه یه روزی به هر دلایلی نتونستی کم ...

میدونی چیه این حرفا درسته 

ولی منم کاری نمیکنم که وظیفه بدونن خودم حواسم هست کاملا با سیاست😂♥️♥️

دوستت دارم

یه روزی میفهمی که اشتباه فکر میکنی اتفاقا باید ادم انتظار داشته باشه یه روزی به هر دلایلی نتونستی کم ...

ولی یچی که هست پدرشوهر مادرشوهرم خونه ما تو مهمونیا کمک میکنن ولی خونه جاریم و خواهر شوهرم میشینن😂😂😂🤣🤣دقیقا مث خودشون 

این اخلاق رو دوست دارم ازشون🤣🤣🤣♥️♥️

دوستت دارم