من دلم نمیخواد رابطه ادامه پیدا کنه همون موقع هم که بعد از دو هفته برگشت دوباره باهاش قهر کردم و الان هم بلاک کردیم همو دارم میپرسم که بدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده
اون هفت سری بهم گفته که کی برای خواستگاری میتونه همراه خانواده خودش بیاد ولی من به دلیل اینکه پدرم الان قسط داره و اینکه یک سری اختلاف های خانوادگی داشتیم هی عقب انداختم و اون فکر کرد که من در برابر اون غرور دارم و دوستش ندارم حتی خودش هم این رو به من گفت
گفت که من تا الان چند سری به شما گفتم که کی برای خواستگاری بیام ولی شما جواب منو نمیدین
آخرین سری که بهش گفتم که دیگه نه به من زنگ بزن و نه پیام بده چت تلگرام رو پاک کرد پروفایل و لست سین رو هم هاید کرد من بعد چند ساعت پشیمون شدم بهش پیام دادم که بیا دوباره صحبت کنیم ولی اون گفت که نه تو به من گفتی که دیگه نه به من زنگ بزن و نه به من پیام بده بعد که من هی اصرار کردم منو بلاک کرد
من چند روز بعد با یه خط جدید بهش زنگ زدم دوباره گفت که تو همش قهر میکنی و این رفتار خیلی بچه گانه هست و من حوصله بچه بزرگ کردن ندارم خودم به اندازه کافی مشکل دارم حوصله ندارم مشکلات یه نفر دیگه هم به مشکلاتم اضافه بشه
و گفت که دیگه به من زنگ نزن مگر نه دوباره بلاکت میکنم منم حرفش رو گوش ندادم و هی بهش زنگ زدم ولی بلاکم نکرد