2777
2789
عنوان

حس میکنم داره بهم خیانت می‌کنه

96 بازدید | 13 پست

من عاشق معلمم شدم و قرار بود که با هم ازدواج کنیم 

یه سری سر کلاس نشسته بودیم گوشیش زنگ خورد رفت بیرون بعد چند دقیقه برگشت سر کلاس و خیلی خوش حال بود گفت که دوستش شام دعوتش کرده رستوران ولی من یه لحظه اضطراب شدید گرفتم که نکنه این داره با یه دختر حرف میزنه 

تو جلسات بعدی کلاس من خودم رو زدم به ناراحتی پرسید ازم که چرا ناراحتی من گفتم که تو با دوستات میری بیرون ولی با من نمیای گفت که دوستم پسر بوده یه وقت فکر نکنی دختر بوده و چند سری تو چند جلسه بهم توضیح داد که دوستش پسر بوده و شام همبرگر سفارش دادن و تو رستوران هم نشستن غذا رو گرفتن و تو ماشین خوردن بعد که کلاس های ما بعد کنکور تموم شد گفت که بهتر هست ما با هم خداحافظی کنیم برای همیشه که من جواب پیام های رو ندادم خودش بعد از دو هفته بهم پیام داد و گفت بیا با هم حضوری صحبت کنیم منم رفتم و با هم صحبت کردیم گفت که من تو این مدت به اصرار مادرم رفتم با یه دختری صحبت کردم خیلی دختر خوبی بود جامع و کامل بود تو یکی از ارگان های مهم شغل دولتی داشت پدر پولدار داشت ولی من آدم ازدواجی نیستم 

الان کدوم حدس من درسته 

اینکه اون شب دوستش شام دعوتش کرده چون قبلاً گفته بود که من وقتی دوستان بهم زنگ می‌زنن خیلی بهم فحش میدیم و شوخی میکنیم بخاطر شوخی های پسرونه رفته بیرون 

یا اینکه از قبل با اون دختر در مرحله آشنایی بوده و فکر کرده که اون بهتر از من هست و رفته با اون ولی بعدش شرایط جور نشده و برگشته 

یا اینکه اصلا قضیه آشنایی با دختر دیگه الکی بوده و برای جلب توجه این حرف ها رو زده که حسادت من رو برانگیخته کنه تا من راحت تر باهاش آشتی کنم 

چقدر پیچیده تو که گفتی معلمت بوده مگه بین تون قول و قراری بوده یا نه یکطرفه بوده از طرف خودت؟ بعد اون متوجه این رابطه شده میخاد ترحم کنه  الان که انگار این حس دو طرفه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت قول ازدواج داده بود؟ 

اگر فقط خواسته باشه آشنا بشید دیگه گله‌ای نمیشه داشت.

جدای از این تو آب نمک خوابوندن و چند تا گزینه رو با هم در نظر گرفتن، رابطه‌هایی که دو طرف در شرایط برابر نیستن عموما درست نیست چون اون معلمته و نوعی سلطه نسبت به تو داره

بهت قول ازدواج داده بود؟ اگر فقط خواسته باشه آشنا بشید دیگه گله‌ای نمیشه داشت.جدای از این تو آب نمک ...

آره خانواده ها در جریان بودن و کاملا جدی بود حتی رفته بود برام طلا هم خریده بود ولی میگه که من اگر طلا میخرم قسطی خرید میکنم و قسط زیاد دارم اینطور نیست که درآمد چند صد میلیونی داشته باشم نقد خرید کنم و ممکنه که از نظر مالی نتونم اون رفاهی که تو خونه پدرت رو داری برات تامین کنم و از این موضوع خیلی نگران بود 

آره خانواده ها در جریان بودن و کاملا جدی بود حتی رفته بود برام طلا هم خریده بود ولی میگه که من اگر ط ...

در جریان بودن خانواده‌ها زمانی ارزش داره خانواده‌ی پسر مستقیم با خانواده‌ی دختر در مورد آينده‌ی بچه‌هاشون حرف بزنند، وگرنه میشن خانواده‌هایی که روابط دوستی جزئی از سبک زندگیشون شده. 

توی این روابط دو طرف هیچ تعهدی به هم برای ازدواج کردن ندارند، وقتی براش دنبال دختر هستند و خودش هم با اون قرار میذاره یعنی نه برای خانواده‌اش و نه خودش تو گزینه‌ی ازدواج نیستی.

طلا خریدن که برای حفظ ارزش پول خودشه، اگر حتی طلاهای همسر آینده‌اش رو خریده باشه باز هم احتمالا به خاطر رابطه با تو نباشه؛ خیلی از پسرهای مجردی که پول درمیارن و ولخرج نیستن این‌کار رو میکنن، مثل جهیزیه خریدن دخترها قبل از خاستگار پیدا کردنه

در جریان بودن خانواده‌ها زمانی ارزش داره خانواده‌ی پسر مستقیم با خانواده‌ی دختر در مورد آينده‌ی بچه‌ ...

الان از چت جی پی تی پرسیدم گفت که اصلا دختری در کار نبوده چون که فقط می‌خواسته توجه من رو جلب کنه به سمت خودش و بگه که خیلی آدم خواستنی هست و اگر فوری باهاش آشتی نکنم ممکنه از دستش بدم چون من خیلی لجبازی هستم 

الان از چت جی پی تی پرسیدم گفت که اصلا دختری در کار نبوده چون که فقط می‌خواسته توجه من رو جلب کنه به ...

از هوش مصنوعی سوالات درسیت رو بپرس، اما این چیزها رو نه، این جواب به خاطر حرف‌هایی که خودت با سوگیری زدی داده شده

ظاهرا دوست داری این رابطه رو ادامه بده، حداقل بدون که واقعیت چیه و خودت رو گول نزن

دید ازدواج داشتنت یعنی گول زدن خودت، اون کسی که در این رابطه آسیب می‌بینه تو هستی

کدوم یک از اعضای خانواده‌ی تو اطلاع داره؟

از هوش مصنوعی سوالات درسیت رو بپرس، اما این چیزها رو نه، این جواب به خاطر حرف‌هایی که خودت با سوگیری ...

من فقط شرایط رو براش تعریف کردم همه این ها رو خودش به من گفته من فقط اتفاقاتی که افتاده رو برای چت جی پی تی تعریف کردم 

از هوش مصنوعی سوالات درسیت رو بپرس، اما این چیزها رو نه، این جواب به خاطر حرف‌هایی که خودت با سوگیری ...

من دلم نمی‌خواد رابطه ادامه پیدا کنه همون موقع هم که بعد از دو هفته برگشت دوباره باهاش قهر کردم و الان هم بلاک کردیم همو دارم میپرسم که بدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده 

اون هفت سری بهم گفته که کی برای خواستگاری می‌تونه همراه خانواده خودش بیاد ولی من به دلیل اینکه پدرم الان قسط داره و اینکه یک سری اختلاف های خانوادگی داشتیم هی عقب انداختم و اون فکر کرد که من در برابر اون غرور دارم و دوستش ندارم حتی خودش هم این رو به من گفت 

گفت که من تا الان چند سری به شما گفتم که کی برای خواستگاری بیام ولی شما جواب منو نمی‌دین 

آخرین سری که بهش گفتم که دیگه نه به من زنگ بزن و نه پیام بده چت تلگرام رو پاک کرد پروفایل و لست سین رو هم هاید کرد من بعد چند ساعت پشیمون شدم بهش پیام دادم که بیا دوباره صحبت کنیم ولی اون گفت که نه تو به من گفتی که دیگه نه به من زنگ بزن و نه به من پیام بده بعد که من هی اصرار کردم منو بلاک کرد 

من چند روز بعد با یه خط جدید بهش زنگ زدم دوباره گفت که تو همش قهر می‌کنی و این رفتار خیلی بچه گانه هست و من حوصله بچه بزرگ کردن ندارم خودم به اندازه کافی مشکل دارم حوصله ندارم مشکلات یه نفر دیگه هم به مشکلاتم اضافه بشه 

و گفت که دیگه به من زنگ نزن مگر نه دوباره بلاکت میکنم منم حرفش رو گوش ندادم و هی بهش زنگ زدم ولی بلاکم نکرد