2777
2789
عنوان

من اصلا آب نمیخورم بیاید منو بترسونید بگید عواقبش چیه آدم بشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست
اب نخوری پوست بدنت خشک میشه زود چروک میشه ،عفونتا و ویروس ها و باکتری ها از بدنت دفع نمیشه ولی پیش م ...

من نه. همیشه آب نمیخورم😔

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لیوان که دولیتر نمیشه

شما باید حدود ۸ لیوان مایعات بخوری

مثلا اگه شیر یا دوغ یا دلستر هم میخوری حسابه 

یا مثلا سوپ یا آبگوشت یا غذای آبکی 

مهم اون میزان مایعاتی هست که باید به بدن برسه 

شکلش مهم نیست

یه نصیحتم که شاید وادارت کنه اب بخوری :

اگه دوست داری صورت زود پیر نشه تا می خونی مایعات بخور 

یه لیوان که دولیتر نمیشه

عزیزم هرموقع تشنه شدی آب بخور بدنت خودش بهتر میدونه کی نیاز داری کی نداری هرموقع نیاز داشت بدنت تشنه میشی دیگه لازم نیست کلی آب بخوری آبه زیاد هم بدن رو فاسد میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شما باید حدود ۸ لیوان مایعات بخوریمثلا اگه شیر یا دوغ یا دلستر هم میخوری حسابه یا مثلا سوپ یا آبگوشت ...

تغذیه م افتضاحه. مامانمم غذای درستکی به ما نمیده

من خیلی کم آب میخوردم 

خیلی خیلی کم 

باردار بودم آب میخوردم حالم بد میشد برا همین اب جوش میخوردم یکم قابل تحمل تر بود 

یبوست گرفتم 

به نظرم کمترین ضررش همینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره چیزایی که طعم داشته باشن میخورم وگرنه اصلااا. خب دیابت میگیرم از آب میوه ها

آب گازدار قند نداره

همون آبه بهش گاز اضافه کردن، یه بوی میوه‌ای هم میده اگه طعم‌دار باشه

وگرنه مزه آب میده کامل 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چرا انقد تو تاپیکا بی اعصابید🥲

شما اینجوری حس میکنی منم تلاش نمیکنم نظرتو عوض کنم مهم هم نیست حرف بی منطقی هم نزدم که حس عصبانیت بده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

شما اینجوری حس میکنی منم تلاش نمیکنم نظرتو عوض کنم مهم هم نیست حرف بی منطقی هم نزدم که حس عصبانیت بد ...

چته ؟ واقعا نمیفهمم. دلت از جای دیگه پره

چته ؟ واقعا نمیفهمم. دلت از جای دیگه پره

تو چته خدایی من جوابتو دادم بدون بی احترامی یا توهین خیلی منطقی😐

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕