2777
2789
عنوان

من از دست پارتنرم عاصی شدم همش در مورد چیزای مثبت هیجده حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو که میدونی دوستیش واسه هوس هس چرا ادامه میدی بخودت احترام نمیزاری؟! شایدم زن داره چون عجیبه وا ...

نه مطمعنم مجرده خیر سرش اومده خواستگاری نامزدیم

دانشجوی حسابداری/واسه قبول شدنم تو کنکور دعا کنید لطفا💚

خب بهش بگو همش به این چیزا فک نکنه و برای رابطتون وقت بزاره اگر با حرف درس نشد کات

گفتم میگه چشم عذر خواهی می‌کنه ولی بعد کار خودش می‌کنه 

میگه دست خودم نیست

من نمیخوام زوده هنوز اون همین الان بهش بگم میگه ازدواج کنیم بهتر راحتتر میشم

خب ببین از نظر ما غیر عادیه ولی اونا نه .. فرق  هم نداره همشون همینن یکی رو می‌کنه یکی کنترل ..ایشونم باهاش صحبت کن کنترل کنه کنی  

آدم اگر کسی رو دوست نداشته باشه که بهش همچین جسی نداره دوستت داره ولی باهاش منطقی صحبت کن و بگو اول عقد کنیم بعد انجام میدیم الان وقتش نیست و هرچه زودتر عقد کنین این چیزی نیست که بخاطرش کات کنی چیزای مثبتش رو در نظر بگیر و زودتر عقد کنین

میزنه و باز اینه؟😂😂😂😂😂گبو کافور بخور

اره خودش گفت😬به گفته خودش قبلا داغون تر بوده الان این خوبشه😏تازه ۳۲سالشه بهش میگم سنی ازت گذشته