2777
2789
عنوان

من از دست پارتنرم عاصی شدم همش در مورد چیزای مثبت هیجده حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 56 پست
اگه محرمته چه اشکال داره اولاش اکثرا اینطورین اما اگه دوست پسرته نه خوب نیست

دوست پسرم نیست عزیزم

نامزد خواستگاری اومده 

عزیزم دارم میگم فکر و ذکرش فقط رابطس هیچی براش مهم نیست من ادمم دوست دارم یکم باهام حرف بزنه بهش گفتم ده دقیقه حرف میزنه بعد کار خودش میکنه

دانشجوی حسابداری/واسه قبول شدنم تو کنکور دعا کنید لطفا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم 😭😭😭😭حالم ازش بهم میخوره دیگه

اگه دوست پسرته که باید بگم همه پسرا واسه همین با دخترا دوست میشن ولی اگه نامزدت خانوادت اطلاع دارن که باید بگم مراقب خودت باش😂

منم تجربشو داشتم کات کردم اصلا خوشم نمیاد حس میکردم هرلحظه امکان داره خیانت کنه از بس داغ بود...برای ...

می‌خوام کات کنم خستم کرده

خب بنظرم چون آدم گرمیه و رابطه براش مهمه 

چیزایی که ما میخواییم با چیزایی که مردا میخوان خیلی فرق داره 

و اگه اذیتی باهاش صحبت کن تعارف داری باهاش ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دوست پسرم نیست عزیزمنامزد خواستگاری اومده عزیزم دارم میگم فکر و ذکرش فقط رابطس هیچی براش مهم نیست من ...

بهش بگو من دختر سرد مزاجی نیستم ولی بنظرم هر چیزی به وقتش قشنگه از بس از اون حرفا و حرکات میکنی اذیت میشم من دوست دارم تو این مدت بیشتر باهم حرف بزنیم و اشنا بشیم وگرنه با وجود اینکه تمایل ندارم به این چیز ولی حتی به فکر جدایی هستم اینجوری میترسه

خب هنوز پیشنهاد نداده ک. بعدش چیزیو ک اذیتت می‌کنه اصلا انجام نده حالا که آنقدر پولداره چرا ازدواج ن ...

من نمیخوام زوده هنوز 

اون همین الان بهش بگم میگه ازدواج کنیم بهتر راحتتر میشم

ببین بنظرم نمیشه الان قضاوت کرد که دوست نداره و فقط به خاطر اونه چون شاید هر دو تا حس دوست داشتن و حس فلان بساری و با هم داره 

ولی اگر دوست داشتن زیاد باشه میتونه اون یکی و کمرنگ ترش کنه 

در هر صورت نیاز که باهاش صحبت کنی و باهاش رک باشی و بهش بگی  که از نظر فیزیکی فعلا راحت نیستی این قدر صمیمی باشید تا یک ذره بیشتر بشناسیش