2777
2789
عنوان

همه دوستام خیلی پولدارن

122 بازدید | 20 پست

واقعا همههه دوستام وضع مالیشون عالیه،عالی یعنی ماشین یکی BMW ،یکی بنز،کمترینشون هایما داره

ماشین ما پرایده،

من خودم واقعا مشکلی ندارم اصلا برام مهم نیست این جور چیزا هیچوقت درگیر اینا نیستم،به نظرم همینکه بابام تونسته با تلاشای خودش بدون هیییچ حمایتی ماشین بخره عالیه،واقعا مهم نیست چیه

ولی مامانم میگه نه،خیلی مهمه بچها مسخرت میکنن،همیشه وقتی جلو اونا میاد دنبالم میره سه هزار کیلومتر اونورتر وایمیسه که کسی ماشینمونو نبینه،

به نظرتون واقعا مسخرم میکنن؟(واقعا برام مهم نیست مسخرم کنن بابت این موضوع،ولی خب بام سوال شد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمامادری یامادرت؟ مگه ارزش ادما ب پوله ؟ بعدشم هرکی شمارو میخواداونطور ک هستی بخواد

منم نظرم همینه،به نظرم ارزش ادما به شخصیتشونه،

ولی مامانم میگه آدمارو از رو پول قضاوت میکنن مردم

دقیقا نظر منم همینه،هرکیم خوشش نمیاد میتونه قطع ارتباط کنه

شما بهتره با هم سطح خودت رفت و آمد کنی که اذیت نشی

نمیدونم،من اصلا نمیبینم وضعیت مالیشون چجوریه،اگه از شخصیت یکی خوشم بیاد خیلی سعی میکنم باهاش دوست بشم،

من اذیت نیستم،مامانم اذیته🥲😂

منم نظرم همینه،به نظرم ارزش ادما به شخصیتشونه،ولی مامانم میگه آدمارو از رو پول قضاوت میکنن مردمدقیقا ...

دقیقا من بخاطرهیچ ادمی خودمو تغییرندادم ونمیدم ازلحاظ مالی هم وضع خوب باشه یابد فرقی نمیکنه من قلب ادمارومیخوام واین انتظاروهم دارم کسی ک مادیات براش مهم باشه یه روزی صددرصد میره بایکی بهترازتو

دقیقا من بخاطرهیچ ادمی خودمو تغییرندادم ونمیدم ازلحاظ مالی هم وضع خوب باشه یابد فرقی نمیکنه من قلب ا ...

نمیدونم چرا ولی من اگه ببینم طرف ارزششو داره براش تغییر میکنم(نه زیاد که خودمو له کنم زیر پا بزارم،تغییری که به صلاحم باشه) شاید کارم اشتباهه

ولی خب این ماشین دست من نیست تغییر دادنش،بعدشم من واقعا خیلی دوسش دارم،همه خاطره هام با این ماشینه

دقیقااا

همه چیز که به پول نیست 

بیشتر اون آدایی که تو اون بنز و بی ام و ها میبینی از زندگیشون راضی نیستن 

مهم اینه خودتو همینجور که هستی دوست داشته باشی و خدارو شکر کنی و دلت شاد باشه از چیزایی که داری