2777
2789
نکن اینکارو من هزینه کردم رژیم خریدم میدم بهت از روی اون رژیم بگیر صد درصدیه چیز خاصی هم نداره تو یک ...

🥲قربونت بشم همه راه رفتم تهش یا باید قرص بگیرم که متابولیسم بره بالا یا چربی سوز باشه رژیم آنقدر سفت شل کردم بدنم اسنپ کرده 

فداتشم مهربون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم بجا این رژیم مسخره که فقط برات ضعف میاره 

برو یکم راجب خام گیاهخواری تحقیق کن یک ماه رژیمش بگیر هم برای سلامتی خوبه هم لاغرت میکنه ی عده کلا خام گیاهخوار هستن یه عده هم سالی چهل روز این رژیم میگیرن برای سلامتی درکل رو لاغری خیلی تاثیر داره محدودیت هم نداره شما مجازی هرچقدر دلت میخواد میوه و سبزی خام بخوری اجیل هم میتونی بخوری ولی نه دیگ خیلی یه مقدار متوسط

تحقیق کن راجبش امتحان کن انقدرم ضعف نمیاره برات 

هنوز این رژیما دارم بدنم استپ کرده هیچجور کم نمیکنه🥲

چون غیراصولی رفتی. بیشتر افرادی ک مث شما عجله دارن نهایت ب استپ میرسن. یه کم صبوری کنی راحت ب نتیجه دلخواهت میرسی. من وزنم خیلی بالا بود خودم ب 76 رسوندم اما مدت طولانی رعایت نکردم و الان 90 شدم البته احتمال زیاداز90بیشترهم شدم. و باید دوباره خودم حداقل ب وزن قبلی برسونم. اگه پایه هستی ک از فردا باهم رژیم میگریم اصلا دوست داشتی گروه بزن ک افراد دیگه هم جمع بشن

درمانگاه گوارش بودم ی پسره جوونی ب خاطر عشقش دقیقا همین رژیم یخ رو گرفته بود وزن کم کرده بود ولی داشت خون گریه میکرد از معدش هیچی نمونده بود میگفت ی سال از این دکتر ب اون دکتر نه میشه جراحی کرد نه دارو دیگه اثر داره. 

هرچیزی اصولی داره این حرکات هیحانی یا نتیجه ای نداره یاهم نتیجش ی چیزی میشع مثل این

🥲قربونت بشم همه راه رفتم تهش یا باید قرص بگیرم که متابولیسم بره بالا یا چربی سوز باشه رژیم آنقدر سف ...

مبخواب اینم امتحان کم  ضرر که نداره 

خودت اذیت میشی با این رژیما😮‍💨

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

۱۴ کیلواصلا برام مهم نیست حتی حاضرم معده دربیارن کلا بگن هیچوقت هیچی نمیتونی بخوری ولی لاغر شم پنج ک ...

مغز خر خوردی میخوای خودتو به کشتن بدی ؟؟!من ۲۰کیلو اضافه وزن داشتم هم رژیم اصولی گرفتم  هم پر ویتامین و پروتیین هم رفتم باشگاه ۱۵کیلو کم کردم تو ۴ماه .این خریت رو نکردم کهیا به  بخورم یا سیب .همه چی هم می‌خوردم حسرت چیزی به دلم نموند 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چه کارای مسخره ای میکنید خوب همیشه کم بخورید چاق نمیشید که مجبور شید رژیم بگیرید 

قندوشکرو چربی و نوشابه نخور لاغر میشی

جاری من یکماه فقط یک وعده غذا خوردنی قلیون شد بدون هیچ دردسری

من از چاقیم افسردگی گرفتم جوری که امروز سه ساعت فقط گریه کردم

برو اصلاح سبک زندگی واصلاح تب اگه تب بدنت سرد باشه یعنی اسید بدنت زیاده حتی یخم بخوری چاق می شی  من با این روش تو دوسال ۳۷ کیلو کم کردم رژیم کالری شماری حذف شیرینی  فستینگ وروزی یک ساعت ورزش می کردم  سالم خوری همه چیز بخور سالم بخور به اندازه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن