2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اجل معلق سلام برسون 😒😒🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چه کاریه همون قرص لاغری که خیلیا میگن عوارض داره من استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم و ۳۰ کیلو کم کردم ...

نمی‌دونم رژیم سیب بگیرم که روزی دوتا سیب میتونی بخوری جای وعده اصلی یا این رژیم بگیرم 

۱۴ کیلواصلا برام مهم نیست حتی حاضرم معده دربیارن کلا بگن هیچوقت هیچی نمیتونی بخوری ولی لاغر شم پنج ک ...

بیا باهم اصولی رژیم بگیریم و رعایت کنیم. بدون اینجور رژیم سخت فقط اراده داشته باشیم یک هفته تلاش کنیم جا نزنیم و بعد اون ادامه بدیم. اگه موافقی ک از فردا شروع کنیم. با کالری شماری و فست

سه وعده اصلی یخ میخوری 

بینش آب 

این چیه؟

چه مزخرفاتی

یخ خوردن عوارضی دارد که در ادامه بیان می‌کنیم:

• ۱. آسیب به سیستم دماغی و حافظه یخ نباید داخل آب قرار بگیرد و نباید ذوب و خورده شود، چرا که آسیب‌های جدی به مغز و سیستم حافظه وارد می‌کند و همچنین آسیب‌های جدی به کبد و سیستم‌های پرورش طبیعی اندام وارد می‌کند. ... 
  • ۲. ازدیاد سودا ... 
  • ۳. ایجاد شوک داخلی ... 
  • ۴. آسیب به کبد

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نکن اینکارو من هزینه کردم رژیم خریدم میدم بهت از روی اون رژیم بگیر 

صد درصدیه چیز خاصی هم نداره تو یکماه نهایت ۸ کیلو تا ۱۰ کیلو کم میکنی بدون ورزش

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

هنوز این رژیما دارم بدنم استپ کرده هیچجور کم نمیکنه🥲

اسوپ کرده باید یه روز یه عالمه غذای پر کالری بخوری

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

رژیمی که اینقد غیر اصولیه چه اصولی میتونه داشته باشه؟

آسیب به کبد ،آسیب به معده و دستگاه گوارش، سردی بیش از حد بدن،ضعف اعصاب و...

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

افرین کبدتو نابود کن اینم بیاد روی اضافه وزنت قشنگترت کنه

گلوش هم نابود میشه، احتمالا دندوناش هم آسیب ببینن، این رژیم هیچ ویتامینی توش نداره پس پوستو موش هم خراب میشن

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز