2777
2789
🥲قربونت بشم همه راه رفتم تهش یا باید قرص بگیرم که متابولیسم بره بالا یا چربی سوز باشه رژیم آنقدر سف ...

سلام 

یخ نخور باعث میشه معده ت بلغم بسازه و دور از جونت عفونت معده میگیری...... بلغم هم باعث افزایش سایز و پف میشه..... 

بجاش بدنت را قلیایی کن مثلا دم نوش زنجبیل و دارچین و زیره و زنیان و سماق ...... . بخور ..... بدنی که اسیدی میشه وزن کم نمیشه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه ی اسی دوستان لطف میکنید تاپیک آخر منو گزارش بزنید بترکه خواهشمندم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

فستینگ بگیر یک ماه ده کیلو کم می‌کنی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

اوکی لاغر شدی

با پوست شل شده ترک پوستی کم ابی بدن دندونای داغون موهام کم‌پشت پوست کدر که بعدش واشت میاره میخوای چیگار کنی؟

اینا فقط عوارض ظاهریشن خدا به داد توی بدنت برسه

چرا باشگاه نمیری؟میخوای لاغر بشی که چی بشه؟

۸۴ بودمشدم ۷۸

تو روبیکا یه خانومی هست کانال داره برو ازش دارو بگیر همه سمت ما جواب گرفتن توام بخر

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

#تبلیغات-پذیرفته_میشود

من لیلام😍🍃

خوش اومدی به روزمرگی های من🙃🏠🌾

اینجا قراره باهم حالمون خوب بشه،

تولید کننده ی کپسولهای لاغری هستم، که خودم باهاشون ۱۷کیلو کم کردم🙈😍

لینک کانال رضایت از قرصهای لاغریمون💊👇

@gorslagari

برای ثبت سفارش کپسولهابه ایدی زیر پیام بدید👇

@Yildiz2527

🌱🌱

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.