کتایون54 مدیر استارتر عضویت: 1392/10/27 تعداد پست: 6376 عنوان خواهش میکنم بیاید ریزش مو ناگهانی 48 بازدید | 6 پست سلام بچه ها سه هفته است موهام میریزه شدید. اصلا مشت مشت. بخدا گریه ام میگیره. هیرویت، نروبیون، آهن ، رزماری فعلا جواب نداده. خواهش میکنم تجربه ایی دهرین بگین؟ تنبلی تخمدانم ندارم توکل بر خدای مهربان 1404/07/30 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتایون54 مدیر استارتر عضویت: 1392/10/27 تعداد پست: 6376 تیروئید داری؟ نه . نداشتم تا حالا. شنبه میخوام برمچکاب. هیچ علائمی ندارم توکل بر خدای مهربان
منطق402 عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 1119 نه . نداشتم تا حالا. شنبه میخوام برمچکاب. هیچ علائمی ندارم سلامخوبین شما همدانی؟منم همدانم تو تاپیکاتون دیدم درباره لک تاپیک گذاشتین جایی رفتین ک تاثیر داشته باشه؟ لکاتون برطرف شد؟ میشه ب منم بگین همدان کجا برم؟ کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی
کتایون54 مدیر استارتر عضویت: 1392/10/27 تعداد پست: 6376 سلامخوبین شما همدانی؟منم همدانم تو تاپیکاتون دیدم درباره لک تاپیک گذاشتین جایی رفتین ک تاثیر داشته ... ببین قشنگم لکهای من خیلی مقاوم بودن. کارهایی که کردم لایه برداری با لایه بردار دیفرین. روشور تو حمام. خیلی خیلی بهتر شد. توکل بر خدای مهربان
منطق402 عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 1119 ببین قشنگم لکهای من خیلی مقاوم بودن. کارهایی که کردم لایه برداری با لایه بردار دیفرین. روشور تو حمام ... کرم لایه بردار و چند خریدین؟ من میخوام مزو تراپی انجام بدم ب نظرت تاثیر داره؟ کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی
دلارام1400 عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17835 ببین قشنگم لکهای من خیلی مقاوم بودن. کارهایی که کردم لایه برداری با لایه بردار دیفرین. روشور تو حمام ... عزیزم منم همه کار کردم خوب نشدم شما مشکلت از چی بود ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟