2777
2789

مامانمو و خواهرمو داداشم نگه میداره تازه خونه اجاره کردن هعی به من شوهرم وقتی میاییم اینجا میگه فلان چیزو بخرید برام شام فلان بخرید برام بزارم برا ناهار فلان 

چیز بخرید بزارم صب گفته بود سوسیس و خیارشور ، سس بخر منم یادم نبود رسیدم خونه مامانم گف کو چیزای گفتم خریدییی فقدددد این نیستاااا از این نمیسوزم اینا به کنار به شوهرمم میگن چند روز پیش انگار خونه زندگی اونه دستور میدادن چی بخر از اینممممم نمیسوزم چند روز پیش مامانم با کمال پر رویی به شوهرم گف بم شارژ بزن 😐 برا من اینطوریه رفتاراش عجیبه یا برا شمام عجیب اومد به داداشم چیزی نمیگن که بهش فشار میاد اذیت میشه با اینکه حقوق اون از حقوق شوهر من بیشتره 

فک نکنید مام مایه داریمااا ما خودمون اجاره ایم یدونم بچه کوچیک داریم شوهرم تا ساعت ۴ تو کارخونه کار میکنه بعدش میره کارخونه کار میکنه ۱۵ تومن ماهی حقوقشه که نصفش میره قسط بقیشم خرج خونه و بچه تا اخر ماه کم میارم واقعا این انصافه شوهرم منو و چی فرض کردن با دوماد و سوار شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت باید با مادرت حرف بزنی ..و البته با دعوا نه ها .. مفصل باهاش صحبت کن..

چند بار بهش گفتم گفتم چرا اینطوری میکنید من خجالت میکشم زشته اونم سختشه اونم زحمت میکشه کو گوش شنوااا

کار من بده یعنی نباید هیچ واکنشی نشون بدم

نه کار تو بد نیست 

مامانت ببخشید عذر میخوام اینو میگم ولی حدشو نمیدونه 

تو هم چیزی نمیگی بدتر میکنه 

ازش دوری کن 

بعدا همسرت اعتراض کنه دهنت بستس چون حق داره 

همینو یه روز با پتک میکوبونه تو سرت

نه کار تو بد نیست مامانت ببخشید عذر میخوام اینو میگم ولی حدشو نمیدونه تو هم چیزی نمیگی بدتر میکنه از ...

اینبار چیزی گفتن نمیگم بخره نه میزارم شوهرم بخره نه خودم چیزیم گفتن میگم یادمون رف

نیازی نیست چیز خاصی بگی رفت و آمدت کمتر شه دیگه وظیفت نمیدونه

زیاد نمیام بخدا چهارشنبه ها شوهرم دیر میاد ما رو میاره اینجا که حوصلمون سر نره اینجا اومدنیم چیز خواصی به خودمون نمیدن 

چند بار بهش گفتم گفتم چرا اینطوری میکنید من خجالت میکشم زشته اونم سختشه اونم زحمت میکشه کو گوش شنواا ...

برادرت چی ؟ درموردش با برادرت صحبت نکردی ؟ ... والا باید بهش بربخوره که شارژ مادرشو داماد بده ...

حالا باز تو سرکار می‌رفتی و کار داشتی باز بحث خیلی فرق میکرد 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد