2777
2789
پاچه ۴۰بخوام باید دومتر پارچه می‌خریدم ؟

خیلی پرتی پیدا می کنه.  من اتفاقا الگوسازی رو هم کشیدم بعد دیدم نزدیک دو متر پارچه می خواد گرون درمیاد منصرف شدم

دیگه پاچه رو در اندازه نصف باسن بزرگ گرفتم قشنگ شد. 

مثل شلوار بگ شد.  (یعنی همه پارچه مصرف شد)

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاچه ۴۰بخوام باید دومتر پارچه می‌خریدم ؟

2 متر نه.

2 قد پارچه نیاز داری 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

2 متر نه. 2 قد پارچه نیاز داری

من خیاط نیستم با کلیپهای اینستا پارچه تا کردم دیدم کوتاه میشه ،اومدم سچاز شما دوستان سوال کردم که اگه کوتاه میشه ندم خیاط ..

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
من خیاط نیستم با کلیپهای اینستا پارچه تا کردم دیدم کوتاه میشه ،اومدم سچاز شما دوستان سوال کردم که اگ ...

2 قد یعنی هر مقداری که برای شلوار نیاز داری دو برابرش. 

حالا یه نفر اندازه قد شلوارش 90 هست  دو قد براش 180 می شه 

یه نفر قد بلند هست قد شلوارش 110 هست دو قد براش 220 هست 

البته کمری شلوار و جای دوخت پایین و بالای شلوار رو هم جدا در نظر می گیرن