2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازگی دامن نیم کلوش دوختم 

پارچه ام یک و نیم متر بود . دامن قد 72 سانت تونستم بدوزم 2 سانت هم پایین جای دوخت

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من تازگی دامن نیم کلوش دوختم پارچه ام یک و نیم متر بود . دامن قد 72 سانت تونستم بدوزم 2 سانت هم پایی ...

حالا که نمیشه بلند دوخت بنظرتون دامن شلواری بدوزم یا شلوار بگ،پارچه ابرو بادیه

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
دامن شلواری که پاین کمی گشادتر از بالا باشه چی ؟

دامن شلواری من می خواستم بدوزم بعد اگه در نهایت اندازه دور پاچه شلوار باندازه نصف دور باسن بگیری (مثلا 26) کمترین پرت پارچه رو داری ولی اگه بخواهی پاچه گلوش در حد 40 سانت باشه باید دو قد پارچه بگیری 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ابر و بادی برا شلوار بگ قشنگتره

به نظرم دامنش جالب نمیشه، البته نیم‌کلوش کوتاه درمیاد ولی فکر نکنم به اندامتون بیاد، همون شلوار بگ بهتره یک متر میبره

با نیم مترش هم میتونی یه کراپ بدوزی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
دامن شلواری من می خواستم بدوزم بعد اگه در نهایت اندازه دور پاچه شلوار باندازه نصف دور باسن بگیری (مث ...

پاچه ۴۰بخوام باید دومتر پارچه می‌خریدم ؟

پارچه ابرو بادی برای شلوار قشنگ درنمیاد. پف می ایسته 

به نظرم می تونی همون کلوش حالا یکم کوتاه تر درست کنی 

مثلا از زیر زانو یکم پایین تر بیاد 

بعد پارچه هم برای کمری از اضافه پارچه هایی که تو چیدن اضافه میاد می تونی کمری درست کنی

ابر و بادی برا شلوار بگ قشنگترهبه نظرم دامنش جالب نمیشه، البته نیم‌کلوش کوتاه درمیاد ولی فکر نکنم به ...

اره چون دامن کوتاه دوس ندارم ،،همون شلوار می‌دونم