2777
2789
عنوان

دلم میخواد چشامو ببندم دیگه بیدار نشم من خیلی خسته ام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
شیر به شیر اینجوری فاصله شون کم میشه؟

آره چون برا اولین حدود یکسال درمان کردم فک نمی‌کردم بدون درمان بازم باردار بشم،بخاطر همین چهار ماه و نیم باردار بودم و نمی‌دونستم و الان بچه دومی یکم ریزه می‌زه شد ، 

من یه مادر قوی ام  
از کجا میدونی درکی نداره ؟شاید داداشمون چند تا شکم زاییده که تجربه داره

بله اینم حرفیه👍😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا این قدر سر من از این زخم زبونا به مامانم زددددننن! حالا باید بری وضع زندگی خودشونو ببینی بیر ...

سر تو؟؟ ینی وقتی بدنیا اومدی؟؟کوچولو بودی؟؟

من یه مادر قوی ام  
آره چون برا اولین حدود یکسال درمان کردم فک نمی‌کردم بدون درمان بازم باردار بشم،بخاطر همین چهار ماه و ...

بچه خواهرمم خیلی ریزه میزه بود و اصلا خوشگل نبود ولی الان ببا و ببین چه خانومی شده هم قد بلنده هم زیبا 

سر تو؟؟ ینی وقتی بدنیا اومدی؟؟کوچولو بودی؟؟

خیلیییی کوچولو بودم 

3 سالگی راه میرفتم همه فکر میکردن 1 سال و نیممه ذوق مرگ میشدن 

لباس سایزم پیدا نمیشد 

از مایکن مغازه لباسو بر میداشتن که اندازم شه 

حتی میگن تا جایی که مامان بزرگم منو از دست مامانم میکشه که عمم بهم شیر بده بابام نمیزاره 

اما یه بار که چش بابام و دور دیده تو مسجد این کارو میکنه

خیلی خیلییی مامانم اذیت کردن

میگفتن تو خوب بهش نمیرسی در حالی که ذاتا ریزه میزه بودم

آقایونی که تو نی نی سایتن جای آجی های مان🤭

دقیقا .

لولشون رفته بالا .

واسه شیر دادن و زاییدن و بارداری هم دُرافشانی میکنن دیگه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

بچه خواهرمم خیلی ریزه میزه بود و اصلا خوشگل نبود ولی الان ببا و ببین چه خانومی شده هم قد بلنده هم زی ...

دخترم زشت نیست حوریه که عکسای خودشو داداششو نمیتونی تشخیص بدی کدوم یکی کدومشونه، پسرم الان خوشگله ولی یکی از قوم شوهر روز اول زایمانم تو بیمارستان دقیقا عین جمله این بود که وای چقد زشته دقیقا تو صورت خودم اینو گفت😐 ولی چیزی که حالمو بد می‌کنه الان بیشتر چرا اوضاع خودمه نه حرفایی بقیه  احساس میکنم من کسی نیستم که بتونم از پس این شرایط بر بیام  

من یه مادر قوی ام  
وا شیر افزا بهم دادن چنتا دارو ولی اصلا اشتها ندارم با اونام بهتر نشدم

مکمل که شیر افزا نیست

مکمل ویتامین است ، کمک میکنه حالت بهتر بشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

دخترم زشت نیست حوریه که عکسای خودشو داداششو نمیتونی تشخیص بدی کدوم یکی کدومشونه، پسرم الان خوشگله ول ...

خیلی ها میگن چه زشته که مثلا چشم نخوره 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم