بچه ها پسرم یکسال و سه ماهه دخترم بیس روزشه خیلی از این وضعیت حالم بده ،احساس میکنم کنترل شرایط تو دست من نیست، شیرم خیلی کمه و عذاب وجدان دارم بخاطر دوتا شوند هم چون فک میکنم دیگه ب بزرگه نمیتونم رسیدگی کنم هم چون شیرم کمه و نمیتونم شیر خودمو ب دخترم بدم این وسط یه سریا میان یه حرفایی میزنم که حال آدمو بدتر میکنن چرا بچت انقد کوچولوعه،چرا اینش زشته چرا شیر خودتو نمیدی بخدا دوست دارم بخوابم و دیگه بیدار نشم از طرفی بشدت نگران بچه هام😭😭😭
عزیزم شما دچار افسردگی بعداز زایمان شدین خدا بزرگه تو یک مادر قوی هستی اصلا ب حرف مردم توجه نکن مهم نیستن تو صاحب دوتا بچه ای این چ حرفیه ک میگی بخوابم دیگه بیدار نشم اتفاقا باید باشی و مراقب بچه هات باشی قوی باش دختر
این موضوع زنونست شما هم وقتی درکی از روحیه ی یه زنی که تازه زایمان کرده نداری نیا اینجا گوهر پراکنی ...
از کجا میدونی درکی نداره ؟
شاید داداشمون چند تا شکم زاییده که تجربه داره
برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️
این موضوع زنونست شما هم وقتی درکی از روحیه ی یه زنی که تازه زایمان کرده نداری نیا اینجا گوهر پراکنی ...
از کجا میدونی درکی نداره ؟
شاید داداشمون چند تا شکم زاییده که تجربه داره
برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️