2777
2789
عنوان

به نظرتون می تونم سریع کار پیدا کنم

242 بازدید | 43 پست

رشته ام مهندسی کامپیوتره ولی دانشگاه ازادم امروز بریا ثبت نام رفتیم ترمی ۱۲ میلیون😢 خیلی عذاب وجدان دارم این تازه شهریه است هزینه خود دانشگاه و وسایلش بماند 

یه جا خوندم نوشته بودن بعد شش ماه دنبال کار بگریدن پیدا میشه می خوام شده در حد یه مقدار کم باشه ولی بتونم سر شهریه به بابام کمک کنم

شما کسی بوده اطافتون تونسته باشه سریع با این رشته کار پیدا کنه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور رفتم کامپیوتر هزینه هاش زیاده

قبلش تحقیق کردی به نطرت می تونیم راحت بعدش کار پیدا کنیم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
میتونی معلم کامپیوتر مدارس غیر دولتی بشی حقوقش کمه ولی خیلی تایم کاریش کمه

مگه دانشجو قبول می کنن 

اره ولی تو مقطع لیسانس ن الان

الان نه ولی بعد اینکه دو ترم خوندم می خوام کار پیدا کنم هزینه اش خیلی زیاده نمی خوام این همه به بابام فشار بیاد

مگه دانشجو قبول می کنن

اره معلمای ما خیلی‌هاشون دانشجو بودن 

چیز عجیب غریب نیاز نیست یادشون یدی 

اموزش خاموش روشن کردن سیستم

تایپ کردن 

آشنایی بدیشون با محیط برنامه نویسی مثل مثلا پایتون

پایتون چند تا کد ساده یاد بدی 

کلا کار زیاد خاصی نمیخواد کنی فقط دارمدش کمه یه مقدار

الان نه ولی بعد اینکه دو ترم خوندم می خوام کار پیدا کنم هزینه اش خیلی زیاده نمی خوام این همه به بابا ...

میدونم عزیزم منم شرایط تو رو دارم ولی شده کار غیر مرتبط باشه با رشتمون هم باید انجام بدیم 

قبلش تحقیق کردی به نطرت می تونیم راحت بعدش کار پیدا کنیم

آره نگران نباشین 

اما بدونین دانشگاه فقط مدرک میده و کار یاد نمی‌گیرید حتما بنا به علایق دوره تخصصی برین

خدایا مرا آن ده که آن به   
عزیزم تبریک میگم منم مهندس کامپیوترم و 18 ساله شاغلم اگر میخوایی کار پیدا کنی باید دوره های تخصصی رو ...

بله میگن باید بیرون دانشگاه هم تلاش کنین ولی فعلا می خوام یه جایی که کار سختی نباشه در حدی که بتونم یکم به بابام کمک کنم سر شهریه بعد دوترم برم سرکار به نظرت مهارتم جوری میشه که بتونم یه کار خیلی ساده پیدا کنم البته قصد دارم خیلی توی دوره دانشگاهم تلاش کنم بیرون کلاس نمی تونم برم اما کلاس های انلاین می تونم شرکت کنم