رشته ام مهندسی کامپیوتره ولی دانشگاه ازادم امروز بریا ثبت نام رفتیم ترمی ۱۲ میلیون😢 خیلی عذاب وجدان دارم این تازه شهریه است هزینه خود دانشگاه و وسایلش بماند
یه جا خوندم نوشته بودن بعد شش ماه دنبال کار بگریدن پیدا میشه می خوام شده در حد یه مقدار کم باشه ولی بتونم سر شهریه به بابام کمک کنم
شما کسی بوده اطافتون تونسته باشه سریع با این رشته کار پیدا کنه
بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تبریک میگم منم مهندس کامپیوترم و 18 ساله شاغلم اگر میخوایی کار پیدا کنی باید دوره های تخصصی رو ...
بله میگن باید بیرون دانشگاه هم تلاش کنین ولی فعلا می خوام یه جایی که کار سختی نباشه در حدی که بتونم یکم به بابام کمک کنم سر شهریه بعد دوترم برم سرکار به نظرت مهارتم جوری میشه که بتونم یه کار خیلی ساده پیدا کنم البته قصد دارم خیلی توی دوره دانشگاهم تلاش کنم بیرون کلاس نمی تونم برم اما کلاس های انلاین می تونم شرکت کنم
بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....