2777
2789
عنوان

به نظرتون می تونم سریع کار پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 43 پست
اره احتمالا بتونی فقط خودتو بچه و بی دست و پا نشون نده با اعتماد به نفس کامل صحبت کن جوری که انگار س ...

خودمم این کارو بکنم چهر ام مشخص نمیکنه یه خانم بالغ باشم بیبی فیسم و قدممم بلند نیست نگا کنی فک می کنی بچه هشتم نهمی ام😢

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چندین ساله به برنامه نویسی علاقه دارم. دانشگاه تقریبا دو ترم خوندم مهندسی کامپیوتر ولی به ی ...

من تخصصم شبکه و نت ورک هست .برنامه نویسی در حد پایه بلدم 

نمیتونم راهنمایی کنم 

خدایا مرا آن ده که آن به   
خودمم این کارو بکنم چهر ام مشخص نمیکنه یه خانم بالغ باشم بیبی فیسم و قدممم بلند نیست نگا کنی فک می ک ...

خانومانه لباس بپوش از این رسمی ها حجابت خوب باشه مصمم باشی و یکن آراستگی ارایش داشته باشی به نظرم قبولت میکنن

خانومانه لباس بپوش از این رسمی ها حجابت خوب باشه مصمم باشی و یکن آراستگی ارایش داشته باشی به نظرم قب ...

خدا کنه بتونم همچین کاری پیدا کنم

انشالله تلاشمو می کنم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
واقعا امیدوارم قبولت کننتو اموزشگاها نمیتونی کار کنی اگه نتونستی معلم بشی؟

نه عزیزم من فعلا امسال سال اوله که قراره برم دانشگاه فعلا نمی تونم سرکار برم که مهارت خاصی ندارم