2777
2789
عنوان

😐😐😐😐شایدباورتون نشه😂

127 بازدید | 21 پست

یکی یه هفته ای ازم یکم پول خواسته بود قرض دادم بهش

بعد شیش ماه امروز بهش پیام دادم فلانی جان یکم پول لازمم میتونی یکم برام بزنی حالا همش هم لازم نیس 

پیام داده حالا شناختمت چه زود خودتو نشون دادی😐😐

الان بهش بگم ببخشید؟!😂

ینی چییییی😂

الان این ینی میده پولمو یانه😂

.میدونم الان داره واقعا.

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

خیلی سم‌هستن اینجور آدما

چرا عذرخواهی؟

پولتو بگیر از همه جا حذفش کن 

خیلی نمک نشناسه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سم‌هستن اینجور آدماچرا عذرخواهی؟پولتو بگیر از همه جا حذفش کن خیلی نمک نشناسه

دارم شاخ درمیارم اخه چقد پرروان مردم 

والا دیگ وقتی دست پیشو میگیره شعورشم زیر خط فقره باید با زبون خودش حرف بزنی ک قشنگ بفهمه چی به چیه

اخه دوهفته پیش یه تولد برا دخترش گرفت ده برابر پول منو اونجا خرج کرد اگه نداشت نمیگفتم بهش ولی اینجوری گفت دیگه حتما مقابله میکنم باهاش😂

حدود ۲۰تومن

زیادم بوده 

بگو قرار بوده یه هفته ای پس بدی نه اینکه اینهمه طولش بدی و طلبکارم بشی 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

اخه دوهفته پیش یه تولد برا دخترش گرفت ده برابر پول منو اونجا خرج کرد اگه نداشت نمیگفتم بهش ولی اینجو ...

اصلا فرض کنیم نداره بازم بجای اینکه بگه شرمنده ندارم یا هرچی اینطوری پررو پررو حرف میزنه ادم حرصش میگیره 😂

زیادم بوده بگو قرار بوده یه هفته ای پس بدی نه اینکه اینهمه طولش بدی و طلبکارم بشی

توفکرم بشورم پهنش کنم بدجور حرصم گرفته

اصلا فرض کنیم نداره بازم بجای اینکه بگه شرمنده ندارم یا هرچی اینطوری پررو پررو حرف میزنه ادم حرصش می ...

تو ذهنم دارم حرف اماده میکنم بشورم بچلونمش پهنش کنم کم کم دارم از کوره درمیرم😂

توفکرم بشورم پهنش کنم بدجور حرصم گرفته

اره قشنگ فکر کن براش 😂

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺