2777
2789
عنوان

آخه چرا باید نازایی داشته باشم وقت گرفتم پیش دکتر ای وی اف 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 24 پست

عزیزم درکت میکنم من یک بار سابقه سقط داشتم بعد۷ ماه باردار شدم خیلی سخت گذشت بهم بعد سقط تنبلی تخمدان گرفتم هروقت پریوید میشدم دیگه مینشستم گریه میکردم برج۵ رفتم کربلا ۲ ماه پیش خب دعا کردم برگشتم برج۶ بی بی زدم مثبت شد 

خدا به وقتش بهت میده منم ۲۰ سالمه

فقط دعا کنید سالم باشه همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۰ سال بود ازدواج کرده بودم ۵ سال بود نازایی داشتم ۳ باری ای وی اف کردم بار سوم گرفت تو سن ...

تو رو خدا دعا کنید دارم له میشم

من مامان میشم ☺️💪

اوابوست ،ژل رویال ،از این سوزن برای تقویت و آزاد سازی قرص لتروزولپودر ک قاطی آب میکنیم برای هر دو ال ...

داروهای خوبی داده انشالله نتيجه میگیری

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اولا که سنی نداریدومن پول نداری چرا میخوای بیاری؟

پول دارم ببین واقعا خیلی سخته ک هر ماه حدود هفت تومن بدی دکتر اونم بی نتیجه اونم حدود یک سال و نیم پول بدی هر ماه

من مامان میشم ☺️💪

وای من دوتا بچه دارم ..پری عقب افتاده دارم از استرس میمیرم..بارداری ناخواسته کابوسمه..خدایا این بندت ...

منم این ماه دیر شدم کلی ذوق داشتیم هر دو 

من مامان میشم ☺️💪

تنبلی تخمدانکمی همسرم ضعیفه ولی ن زیاد نمیدونم فکر کنم ضخامت رحمم ی کوچولو کمه چون قرص استرودیول مید ...

من خودم مشکلی ندارم شوهرم اسپرمش صفره، یکی میگه واریکوسل دلری یکی میگه هیچ درمانی نداره غیر از ای وی اف

❤🫀
من خودم مشکلی ندارم شوهرم اسپرمش صفره، یکی میگه واریکوسل دلری یکی میگه هیچ درمانی نداره غیر از ای وی ...

☹️☹️من ک اصلا نابودم گریه کردم التماس خدا کردم تو سن ۲۴این حق من نیست 

طرف با ی بار رابطه باردار میشه من چیی

من مامان میشم ☺️💪