مثلا دو سه ماه بگذره اوکیه، من اولین بار از رو دکلره مشکی کردم موهام کشسان شد مثل آدامس، پودر میشد مجبور شدم پسرونه بزنم از آرایشگر پرسیدم گفت باید ۲ ماه فرصت بدی
مثلا دو سه ماه بگذره اوکیه، من اولین بار از رو دکلره مشکی کردم موهام کشسان شد مثل آدامس، پودر میشد م ...
ممنون عزیزم. پر کلاغی یا همون ان دو؟
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میگم شما یعنی یکبار رکلره کردید یعد پرکلاغی؟متم همین کارا کردم موهام خشک شده و میریزه شما چی کار کزد ...
من اولش چندسال بود پرکلاغی میکردم بعد تصمیم گرفتم بلوند کنم چندین بار دکلره کردم باز نکرد و نارنجی شد خوشم نمیومد برداشتم روش پرکلاغی گذاشتم موهام سوخت پودر شد مجبور شدم پسرونه بزنم تا موهای خودم بلند شه آب برنج و رزماری و بابونه میزدم خیلی تاثیر داشت تا پاییز پارسال که دوباره تصمیم گرفتم دکلره کنم ولی این سری به فاصله ۱ ماه ۱ ماه دکلره میکردم تا عید بالاخره تونستم به پایه برسونمش