2777
2789
عنوان

امروز موهامو رنگ کردم زشت شده میتونم امروزم مشکیشون کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست
با فاصله اشکالی نداره ولی اینکه امروز دکلره کنی بعد روش برداری پرکلاغی بذاری موهات پودر میشه، چون خو ...

میگم شما یعنی یکبار رکلره کردید یعد پرکلاغی؟متم همین کارا کردم موهام خشک شده و میریزه شما چی کار کزدید خوب شد عزیزم؟

اها پس این طور. فاصله یعنی چه مدت بگذره؟چند ماه؟

مثلا دو سه ماه بگذره اوکیه، من اولین بار از رو دکلره مشکی کردم موهام کشسان شد مثل آدامس، پودر میشد مجبور شدم پسرونه بزنم از آرایشگر پرسیدم گفت باید ۲ ماه فرصت بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا دو سه ماه بگذره اوکیه، من اولین بار از رو دکلره مشکی کردم موهام کشسان شد مثل آدامس، پودر میشد م ...

ممنون عزیزم. پر کلاغی یا همون ان دو؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میگم شما یعنی یکبار رکلره کردید یعد پرکلاغی؟متم همین کارا کردم موهام خشک شده و میریزه شما چی کار کزد ...

من اولش چندسال بود پرکلاغی میکردم بعد تصمیم گرفتم بلوند کنم چندین بار دکلره کردم باز نکرد و نارنجی شد خوشم نمیومد برداشتم روش پرکلاغی گذاشتم موهام سوخت پودر شد مجبور شدم پسرونه بزنم تا موهای خودم بلند شه آب برنج و رزماری و بابونه میزدم خیلی تاثیر داشت تا پاییز پارسال که دوباره تصمیم گرفتم دکلره کنم ولی این سری به فاصله ۱ ماه ۱ ماه دکلره میکردم تا عید بالاخره تونستم به پایه برسونمش 

من اولش چندسال بود پرکلاغی میکردم بعد تصمیم گرفتم بلوند کنم چندین بار دکلره کردم باز نکرد و نارنجی ش ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت ریزشم داشتی و مثلا خالی شه؟ من کلا سرم خالی شده 

مرسی عزیزم بابت راهنماییت ریزشم داشتی و مثلا خالی شه؟ من کلا سرم خالی شده

خواهش میکنم عزیزدلم، اره خیلی ریزش داشتم دست میزدم به سرم مشت مشت مو می‌ریخت با اینکه پسرونه هم کوتاه کرده بودم ولی بازم ریزش داشت

خواهش میکنم عزیزدلم، اره خیلی ریزش داشتم دست میزدم به سرم مشت مشت مو می‌ریخت با اینکه پسرونه هم کوتا ...

آخی عزیزم خیلی بده الان دیگه جاش در اومده بنظرم دیگه دکلره نکن با گیاهی و اینا رنگ کن بخدا حیفه 

آخی عزیزم خیلی بده الان دیگه جاش در اومده بنظرم دیگه دکلره نکن با گیاهی و اینا رنگ کن بخدا حیفه

آخه چون بلوند کردم هر یکی دو ماه مجبورم دکلره کنم، چون کف سرم ریشه موهام مشکی درمیاد خیلی زشت میشه

آخه چون بلوند کردم هر یکی دو ماه مجبورم دکلره کنم، چون کف سرم ریشه موهام مشکی درمیاد خیلی زشت میشه

عزیزم زشت بشه بهتر از ایتکه کم پشت شه و بریزه بزار یکم در بیاد کوتاه کن و دیگه با گیاهی حنا و قهوه رنگ کن