2777
2789

تا حالا دیدید که یه خواهر شوهر بتونه برادرش و زنشو از هم جدا کنه در صورتی که زن و شوهر خیلی عاشق هم بودن. یا به نظرتون اگه زن و شوهر خودشون خوب باشن دیگه هیچکس نمی‌تونه بینشون جدایی بندازه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جدا شدید ؟ دیگ شوهرت پشیمون نشد ؟ دوباره ازدواج کرد ؟ تعریف کن ؟

خواهرشوهرم از بچگی از شوهرم کتک میخورده و چندتا خواستگار داشته شوهر من فکر کرده مناسب نیستن و ردشون کرده و ایشون خیلی غصه میخوردن ک شوهرم چرا خاستگاراشو رد کرده بعد اینکه شوهرم شیش هفت جا عاشق میشه بره خواسنگاری و همون خواهره خراب میکنه خاستگاری رو و اخریش ی صیغه محرمیت میخونن باز خواهرشوهرم رابطشونو بهم میزنه ...ما ک ازدواج کردیم از ساعت نامزدی شروع کرد بدگویی از من و تلاش کرد منو از چشم شوهرم بندازه مدام بین منو شوهرم دعوا مینداخت یا میگفت زنت ولخرجه یا میگفت بی حیا یا دروغ میذاشت دهنم مثلا میگفت زنت چرا ب مادرمون بی احترامی کرده درصورتیکه دروغ میگفت و منو شوهرم هفت ماهی جدا شدیم دادگاه پاسگاه رفتیم شورا حل اختلاف رفتیم پیش قاضی رفتیم البته منم همممممممه جا نشستم گفتم این دخترو ادب کنید زندگیمو خراب نکنه از هم نپاشونه الان ازدواج کرده چندوقته و منو اون چشم دیدن همو نداریم شوهرمم قول داده ب حرفا اون خواهر اهمیت نده

تو فک کردی بیخیالم میشه؟

مجبوره بشه . الان باید به فکر زندگی خودش باشه هر چند بازم اذیت می‌کنه ولی اگه شوهرت حالیش باشه می‌فهمه ک نباید توجه کنه براش دعای زبون بند بگیر 

مجبوره بشه . الان باید به فکر زندگی خودش باشه هر چند بازم اذیت می‌کنه ولی اگه شوهرت حالیش باشه می‌فه ...

دعا روش جواب نمیده انسان کثیفیه ، الان شوهرش تو مشتشه یعنی شوهرش خرشه بهش بگه بمیر میمیره انقد شانس داره ببین خدای سیاسته ....تازگی میبینمش اصصصصلا باهاش همکلام نمیشم باهاش صمیمی نمیشم محلش نمیدم 

دعا روش جواب نمیده انسان کثیفیه ، الان شوهرش تو مشتشه یعنی شوهرش خرشه بهش بگه بمیر میمیره انقد شانس ...

وای تو دیگه 😐😐😐 این همه اذیتت کرده تازه میگی محلش نمی‌دم تو باید با این قطع رابطه کنی . هر جا رفتی این بود نرو اصلا . برا شوهرت دعا بگیر تا خرت بشه یا چمیدونم سیاست بکار بگیر هر چند روز بعضی مردها سیاست جواب نمیده 

وای تو دیگه 😐😐😐 این همه اذیتت کرده تازه میگی محلش نمی‌دم تو باید با این قطع رابطه کنی . هر جا رفت ...

دعا تاثیر نداره شایدم دعانویسا اطراف ما خرابن ضمنا این شوهر من فقط پول میشناسه احساس حالیش نمیشه و اینکه دست من نی قطع رابطه کنم باهاش همسرم شدت دعواهاشو بیشتر میکنه