_aylin_80p مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 977 عنوان منو هیچکس دوست نداشت 60 بازدید | 6 پست بجز خانوادم هیچکس منو دوست نداشت همه اومدن رفتن و تحقیرم کردن ای کاش اینقدر که برا دیگران ارزش قائل بودم واسه خودم اینقدر ارزش قائل بودم ای کاش یکم غرور داشتم 1404/07/23 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kulthum_akbari عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 180 حرف های بقیه رو اولیت خودتت نزار &این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒. از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه
_aylin_80p مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 977 هیچکی تا اخر باهات نمیمونه جز خودت، حتی اگه خانوادت باشه این یه واقعیته همو منو نادیده گرفتن صدم گذاشتم براشون نموندن
hina_oo عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 386 این یه واقعیته همو منو نادیده گرفتن صدم گذاشتم براشون نموندن حالا که دیدی از انرژیت برای دیگران گذاشتی اما با بدی جوابتو دادن از این به بعد دلت به حال خودت بسوزه و انرژیتو برای موفقیت خودت هدر بدهاینکار رو نکنی طبیعت انقدر به سرت سنگ میزنه تا بفهمیش
_aylin_80p مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 977 حالا که دیدی از انرژیت برای دیگران گذاشتی اما با بدی جوابتو دادن از این به بعد دلت به حال خودت بسوزه ... همین الانم دارم از دق میمیرم که اینقدر به همه خوبی کردم التماس کردم پیشم بمونن چقدر میترسیدم از دستشون بدم ولی از دست دادم