2777
2789
عنوان

واقعا چه آدمای ریختن تو سایت

567 بازدید | 44 پست

یکی از یکی بی اعصاب تر

البته منظورم با همه نیست ❌

منظورم با کسای که جواب نظرات تو تاپیک رو با بی اعصابی میدن

یا فاز برشون میداره 

رفتم تو تاپیکی که نوشته عکسم میزارم بیاین نظر بدین

دیدم عکس نیست گفتم بزار

بعد استارتر نوشته عکس مادر بزرگم بود ۴۰ سالگیش

گفتم عه عکس خودت نیس

نگو یکی دیگه عکس گذاشته بود من با تو اشتباه گرفتم

حالا استارتر عوض اینکه بیاد بگه اشتباه متوجه شدی عزیزم اون عکس یکی دیگه بود

پریده روم توهین می‌کنه 😐

خود درگیرم بعضیا

ملت ایران کلا عصبی ان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عقب موندرو بهش گفتم معمولیه خودشو جر داد 🤣🤣🤣 

بخدا تقصیر شماهاست که انقدر دلاتون صافه حتی ازین ** فیسا هم تعریف میکنید که بعد برای خودتون هم شاخ شن 

این عقب موندرو بهش گفتم معمولیه خودشو جر داد 🤣🤣🤣 بخدا تقصیر شماهاست که انقدر دلاتون صافه حتی ازین ...

واقا از قیافه ی هر کی تعریف کردم پشیون شدم بعدش همون خودشو برام 💨 کرده

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

واقا از قیافه ی هر کی تعریف کردم پشیون شدم بعدش همون خودشو برام 💨 کرده

بقران از نظر من زشت بود حتی گفتم معمولیه که دلش نشکنه مثلا و با احترام برخورد کرده باشم.. 

این عقب موندرو بهش گفتم معمولیه خودشو جر داد 🤣🤣🤣 بخدا تقصیر شماهاست که انقدر دلاتون صافه حتی ازین ...

این مدل حرف زدن هم درست نیست کی معیار زیبایی رو تعیین کرده بعدشم مگه چهره دست خود ادمه میخوای توهین کنی با چهره طرف چیکار داری؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

مث ریاضی بودنفهمیدم چیشد

یکی عکس گذاشته بود تو تاپیک .

من فکر کردم عکس استارتره 

نگو اشتباه متوجه شدم . ولی استارتر میدونست اشتباه متوجه شدما

چون خودشم گفت کسی تو تاپیکم عکس نزاره 

عوض اینکه بگه اون یکی دیگه بود . میگه برو پیش روانپزشک

😐😁😅ما که خندیدیم بهش ولی یکم آروم تر باشین

آخه هیچکس زشت نیست هر کس خوشگلی خاص خودش داره

هر چقدرم معمولی باشه

ولی استارتر به من گفت چون خوشگلم فکر کردی من نیستم ؟ برو روانی

من اینجوری بودم که : 😑😑😑