2777
2789
عنوان

واقعا چه آدمای ریختن تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 44 پست
بابا عکسشو گذاشته بود گفت نظر بدیدمن ازش تعریف کردم کلی گفتم خیلیی خوشگلی واقا خودتی یعنی اینقدر خوش ...

از نطر من ادم زشتی وجود نداره واقعا زشتی تو صورت کسی نمیبینم ولی در مورد زیبایی خیلی سخت سلیقم .من شخصا به هر کسی خوشگل نمیگم ،اون خانم هم از نطر من کاملا معمولی بود قیافه متوسط رو به خوب  داشت .همین ،،ولی به شدت بی اخلاق بود اصلا عجیب و عریب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا چون یه مشت بچه تو سایت ریختن

آره چند مورد دیدم

و چقدر تاپیک فیک میزنن 

نمی‌دونم دیدین یا نه

پارسال یه کاربر عکسای خونه فرستاده بود . 

از این خونه های که تم قدیمی داشت ولی شیک و قشنگ

پر از رنگ و گل گیاه

بعدش معلوم شد از پیج یکی برداشته. از اون موقع خیلی تاپیکا رو باور نکردم.

از نطر من ادم زشتی وجود نداره واقعا زشتی تو صورت کسی نمیبینم ولی در مورد زیبایی خیلی سخت سلیقم .من ش ...

منم از نظرم معمولی و نرمال بود مثل خیلی از دخترای دیگه اما خیلی تعریف میکنم  کلا مخصوصا وقتی یکی نظر بخواد میگم شاید حس خوب بده به طرف اعتماد به نفس بگیره 

ولی پشیمون شدم واقا 

اصلا جنبه نداشت طرف قشنگ هوا برش داشت 😑

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

یا تاپیک گلبهار رو یادتونه. من چقد گریه کردم با اون تاپیک نگو دروغ بود. از یطرفم خوشحال شدم دروغ بود

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

منم از نظرم معمولی و نرمال بود مثل خیلی از دخترای دیگه اما خیلی تعریف میکنم کلا مخصوصا وقتی یکی نظر ...

منم همینم همیشه از همه تعریف میکنم ..ولی به چهره اش نمیخورد انقد بداخلاق باشه .چهره ارومی داشت .

منم از نظرم معمولی و نرمال بود مثل خیلی از دخترای دیگه اما خیلی تعریف میکنم کلا مخصوصا وقتی یکی نظر ...

آدم حقیقت بگه بهتره .

البته نه اینکه بگی زشتی . کسی زشت نیست بخدا

یا تاپیک گلبهار رو یادتونه. من چقد گریه کردم با اون تاپیک نگو دروغ بود. از یطرفم خوشحال شدم دروغ بود

من ندیدم

چی بود ؟

یعنی آنقدر بیکار میشن تاپیک فیک میزنن

بعد من تاپیک میزنم هیچکس نیست نظر بده😐

همه رفتن تو تاپیک های پر بازدید

که هر چند روز یکیش فیکه 

من ندیدمچی بود ؟یعنی آنقدر بیکار میشن تاپیک فیک میزننبعد من تاپیک میزنم هیچکس نیست نظر بده😐همه رفتن ...

از اوایل آشنایی و عشق و عاشقی و ازدواج و بچه دار شدنش و اتفاقات زندگیش و آخرم فوت شوهرش تعریف کرد و آخر تاپیکم عکساشو گذاشت که یکی از کاربرا فهمید عکسا فیک و کلا داستان دروغ بود و استارترم غیب شد.

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

از اوایل آشنایی و عشق و عاشقی و ازدواج و بچه دار شدنش و اتفاقات زندگیش و آخرم فوت شوهرش تعریف کرد و ...

اوووو چه ذهن های خلاقی دارن😅😅😅😅

واقعا چه حوصله ای دارن تهش مگه چی گیرشون میاد

بعد من تاپیک میزنم نمی‌دونم چی بنویسم🙄