2777
2789

یه گروه با دخترای نی نی سایت که مامایی قبول شدن ساختیم

میاید؟ چون تصمیم گیری برامون سخته بمونیم یا بریم 

میخوایم مشورت کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم مامایی ازاد خونده. بسختی دراینده استخدام میشید. با علم به این موضوع،تصمیم بگیرید. اخرش بعنوان کاردانی پرستاری ،توی اتاق عمل داره کار میکنه با نصف حقوق نرس.

اونم با اسم من و پارتی بازی.

من پرستاری خوندم،کار نمیکنم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خواهرم مامایی ازاد خونده. بسختی دراینده استخدام میشید. با علم به این موضوع،تصمیم بگیرید. اخرش بعنوان ...

جدی میگی؟ اخه میگفتن هر چی کار کردی رو تو طرح درمیاری بعدش میتونی مطب یا کلنینک بزنی

جدی میگی؟ اخه میگفتن هر چی کار کردی رو تو طرح درمیاری بعدش میتونی مطب یا کلنینک بزنی

بله گلم.‌شرایط خیلی سخت شده...براحتی مجوز مطب نمیدن و خیلی موارد.باید خیلیییی زرنگ باشید. با تحقیق جلو برید.‌موفق باشید🩵🩵🩵🩵

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بنظرت ارزش داره برم پرستاری ازاد؟ خودم پرستاری دوست دارم مشکلم هزینه هستارزش داره یا بشینم بخونم دول ...

ازاد ارزش داره.‌بعدا درمیاری تمام هزینه دانشگاهتو. از ترم ۵ هم میتونی بری ساعتی کار کنی و حقوق داری

ازاد ارزش داره.‌بعدا درمیاری تمام هزینه دانشگاهتو. از ترم ۵ هم میتونی بری ساعتی کار کنی و حقوق داری

البته اگررر علاقه داری. چون واقعااا شغل سخت و پُر مسئولیتیه

بله گلم.‌شرایط خیلی سخت شده...براحتی مجوز مطب نمیدن و خیلی موارد.باید خیلیییی زرنگ باشید. با تحقیق ج ...

میشه راجب خواهرت بیشتر توضیح بدی؟ الان تاحالا سعی کرده مطب بزنه؟ و اینکه طرح مگه بهش ندادن؟