یه همکلاسی دارم که از ترم اول میدیدم این همش خودشو تو چشم استادا میکنه و چاپلوس تموم اساتید دانشگاهمون هست بعد این ترم یک درسی رو برداشتیم که استاد من با استادی که اون برداشته متفاوته و هردوشون اساتید خوبی هستن اول اینکه من اول انتخاب واحد با استادی که این همکلاسیه برداشته بود برداشتم که بعدش اومد به من خیلی به صورت توهین آمیز گفت شما کشش این استاد رو نداری و اینا حذفش کن و چند نفر دیگه رم همینطوری ترغیب کرد(چون میخواست کلاس خلوت بشه و خودش کانون توجه استاده باشه) بعد خودش اون استاد رو نگه داشت و همزمان سر کلاس اون یکی استاد هم میومد که استادی بود که من برش داشته بودم بعد من یه جلسه ک این نتونست سر کلاس این استاده بیاد با اینکه با این استاد کلاس هم نداشت به من گفت باید برام ضبط کنی و بفرستی (برای اینکه در جریان بحث قرار بگیره و مطالعه داشته باشه و بیاد تو کلاس با این استاد بحث کنه) اینم بخاطر این بود که دوست داشت توجه هر دو استاد رو به خودش جلب کنه.بعد این استاد و بچه های کلاس به من گفتن که راضی نیستن که من ویس کلاس رو برای بچه هایی غیر از بچه های کلاس خودمون بفرستم بعد این یارو اومده پی وی من الان داره تهدیدم میکنه ک اگه ضبط کلاس رو ندی نمیدونم همچین میکنم همچون میکنم نمیدونم بهش چی بگم واقعا آخه طرف پاقعا چیز خاصی هم بازش نیست و فقط بخاطر اینکه کانون توجه باشه میاد تو کلاس ما ک اصلا اسمش تو لیست کلاس ما نیست
اگه از چی این شخصیت میترسی؟ همه پیام ها رو اسکرین شات بگیر برو حراست دانشگاه بگو داره تهدیدم میکنه نشون بده براش پرونده درست بشه بفهمه با کی طرفه. یا حداقل تهدیدش کن یه بار دیگه پیام تهدید آمیز بدی اینکارو میکنم خودتو نوچه بقیه نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصل حرف که تهدید هست رو نگفتی. همچین میکنم همچون میکنم یعنی چی؟ چی گفته؟
این کلاس من ساعت ۴هست که ما با توافق استاد و بچه ها کردیمش ساعت ۳و نیم برای اینکه زودتر تموم شه و به شب نخوریم و من قبل از این کلاسه یه کلاس دیگه دارم که همین آدم نمایندشه و من ازش خواستم که با استاد کلاس قبلی که ساعت ۲هست صحبت کنه و تایمشو یکم بندازیم جلوتر چون کلاس قبلیه ساعت ۲تا ۳:۴۵ هست که تداخل پیدا میکنه(مثلا گفتم بجای ۲یک ربع زودتر برگزار شه چون بچه ها و خود استاد هم وقتشون خالیه و مشکلی ندارن) و ایشون این رو مشروط به ایین کرد که من ویس این کلاس رو براش بفرستم و چون نفرستادم براش فشاری شد و تهدید کرد که نه تنها صحبت نمیکنم که تایم تغییر کنه بلکه کلاس رو اینقدر کش میدم تا به کلاس بعدی(همونی که ویسش رو براش نفرستادم) نرسم و میگم غیر از اینم همش میومد پی وی من و نمراتم رو میپرسید حتی یک بار یه درسی رو بیست شدم برگشت گفت من باید با استاد صحبت کنم چون مطمئنم شما بیست نشدید میگم کلا آدم خودشیفته ای هست و دوست نداره کسی از خودش بالاتر باشه فقط هم من نیستم خیلی از همکلاسیامون نسبت به این رفتارش اعتراض دارن