2777
2789
عنوان

همکلاسیم تهدیدم کرد خیلی فشاری شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 29 پست

اگه از چی این شخصیت میترسی؟ همه پیام ها رو اسکرین شات بگیر برو حراست دانشگاه بگو داره تهدیدم می‌کنه نشون بده براش پرونده درست بشه بفهمه با کی طرفه. یا حداقل تهدیدش کن یه بار دیگه پیام تهدید آمیز بدی اینکارو میکنم خودتو نوچه بقیه نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم. حتی گفتم با استاده خودش صحبت کنه اگ اجازه داد بیاد سره کلاس همش تهدید میکنه😭

حراست ریاست نشسته ابغوره گرفتی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اصل حرف که تهدید هست رو نگفتی. همچین میکنم همچون میکنم یعنی چی؟ چی گفته؟

این کلاس من ساعت ۴هست که ما با توافق استاد و بچه ها  کردیمش ساعت ۳و نیم برای اینکه زودتر تموم شه و به شب نخوریم و من قبل از این کلاسه یه کلاس دیگه دارم که همین آدم نمایندشه و من ازش خواستم که با استاد کلاس قبلی که ساعت ۲هست صحبت کنه و تایمشو یکم بندازیم جلوتر چون کلاس قبلیه ساعت ۲تا ۳:۴۵ هست که تداخل پیدا میکنه(مثلا گفتم بجای ۲یک ربع زودتر برگزار شه چون بچه ها و خود استاد هم وقتشون خالیه و مشکلی ندارن)  و ایشون این رو مشروط به ایین کرد که من ویس این کلاس رو براش بفرستم و چون نفرستادم براش فشاری شد و تهدید کرد که نه تنها صحبت نمیکنم که تایم تغییر کنه بلکه کلاس رو اینقدر کش میدم تا به کلاس بعدی(همونی که ویسش رو براش نفرستادم) نرسم و میگم غیر از اینم همش میومد پی وی من و نمراتم رو میپرسید حتی یک بار یه درسی رو بیست شدم برگشت گفت من باید با استاد صحبت کنم چون مطمئنم شما بیست نشدید میگم کلا آدم خودشیفته ای هست و دوست نداره کسی از خودش بالاتر باشه فقط هم من نیستم خیلی از همکلاسیامون نسبت به این رفتارش اعتراض دارن

این کلاس من ساعت ۴هست که ما با توافق استاد و بچه ها کردیمش ساعت ۳و نیم برای اینکه زودتر تموم شه و ب ...

خودت برو حرفت رو به استادش بزن که ساعت بعدی رو با استاد هماهنگ کردید تا دیر وقن نشده زودتر برگزار کنید منم می خوام یه رب زودتر از کلاس برم بیرون 

استاده دیگه رییس جمهور نیست که فقط بتونی با نمایندش حرف بزنی