2777
2789
عنوان

سوتییییی دادیمممم مهمون داشتمم

290 بازدید | 19 پست

وای ابرومون رفت😂🥴

خانواده همسرم و خودم دیشب خونمون بودن 

همسرم و فرستادم بره خرید ی چیز کوچیک میخاستم 

نگو رفته بوده کا…ندومم خریده سر راه 

اومد دختر خاهرم پرید بغلش همسرمم وسط پذیرایی ایستاده بود دختر خاهرم پرید بغلش همسرم خم شد دوتا بسته کاندوم افتاد وسط خونه 😂😂😂سیگارشم کنارشون افتاد 

دختر خاهرم برداشت ک..اندومارو گف داداش ادامس ابنباتی خریده 😭😭همسرم قرمز شد😂😂منم تو آشپز خونه از خنده افتاده بودم رو زمین اما یه نیم ساعتی خودمو نشون ندادم از خجالت 😂یه ربع سکوت بود همه جا تا بابام گفت ورق بیار بازی کنیم 😂😂وای وای همه دیدن از خجالت تا اخرشب سکوت بودم😭الان یهو یادش افتادم بدنم یخ زد😂😂

🥰غم دنیارو بیخیال

نگو ک طعم ادامس رو هم بلند گفت🤣

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ضایع حالا کاندوم نمیخرید دنیا به آخر میرسید 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

از شوهرت می پرسیدی کاندوم خونت افتاده بود که اینقدر واجب بود بخری😶😶😶😶

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

شاید خانواده هاتون مث من چشم و گوش بسته ان نمیشناسن اصن :)

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم