2777
2789
عنوان

غذای نذری روکجاببرم پخش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 94 پست
قربونت برم من همیشه نذرهام‌ همین مدلیه هروقت گره از کار بنده های خدا باز کردم به نیازمند کنک کردم خد ...

عزیزم در مورد نذرهات یادمون میدی 🫶♥️

چیا ست و چطوری میگی 

بعد اینکه کسی در حد ده تومن نتونه بنظرت چی نذر کنه؟ 

دعا و ذکر اینا هم میخونی 

عزیزم در مورد نذرهات یادمون میدی 🫶♥️چیا ست و چطوری میگی بعد اینکه کسی در حد ده تومن نتونه بنظرت چی ...

عزیزم هیچ جمله یا عبارت خاصی نداره ب زبون خودمونی با خدا حرف میزنم ازش کمک میخام و به بقیه هم کمک میکنم 

اصلا عدد قیمت مهم نیس شده ۱ دونه غذا بپز بریز تو ظرف ببر بده به یه نیازمند هرچقدر وسعته 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پیشنهاد قشنگیه امااول باید سوال کنم برم حضورا تعداد بگیرم شرمنده این فرشته های معصوم نشم

میتونی زنگ بزنی، چون شماره هاشون نت هس، بعدش اگه از تعدادی که میخای بیشتر هستن از ظرف های بچگونه میتونی بگیری. 

انشاله خدا ازت قبول کنه

میتونی زنگ بزنی، چون شماره هاشون نت هس، بعدش اگه از تعدادی که میخای بیشتر هستن از ظرف های بچگونه میت ...

چشم عزیزم مرسی از راهنمایی خوبت 🤍🫂

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱