2777
2789
عنوان

غذای نذری روکجاببرم پخش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پولشو بده گوشت ببر بده به کارگر های دور میدون یا پولش بذار توی پاکت بهشون بده

انشاله اینکارو تو برنامه م میزارم ۱ پرس غذا شاید به ی کارگر کافی باشه اما پول تو پاکت یا بسته گوشت میتونه خرج ۱ روز خانواده اون بنده خدا باشه 

نظر قشنگ و‌سازنده ای بود مرسی

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

واییی ممنونم مهربون نیاز داشتم بشنوم🥲🥺🤍

ای جانم عزیزدلم 🫂🫂🫂🫂🤍

از پیامت شات گرفتم که ذهنم بمونه هرچند من حافظه م خیلی قویه یکی از دوستانم گفت برای کمرش دعا کنم جفتتون یادم میمونید

ببر دم بیمارستانایی مثل میلاد خمینی مفید همراها تو چادر میخوابن معمولا غذا هم ندارن پول درمانو به زور جور کردن 

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
ببر دم بیمارستانایی مثل میلاد خمینی مفید همراها تو چادر میخوابن معمولا غذا هم ندارن پول درمانو به زو ...

همینکارمیکنم 

بهترین جای ممکنه بنظرمنم

همینکارمیکنم بهترین جای ممکنه بنظرمنم

نذرتون قبول

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
عزیزم چطوری نذر کردی ؟ حاجات خیلی سخت و بزرگ بود ؟ منظورم اینه این روش برای حاجت جواب میده حتما؟

عزیزم یه مشکلی بود که محال بود حل بشه یعنی انقدر بزرگ و‌ حیثیتی بود که کاری هم‌از هیچکس ساخته نبود پارتی هم نداشتم از خدا کمک خاستم و‌ گفتمد خداجون اگه این موضوع ختم بخیر بشه من ۴۰ تا گرسنه رو سیر میکنم 

عزیزم یه مشکلی بود که محال بود حل بشه یعنی انقدر بزرگ و‌ حیثیتی بود که کاری هم‌از هیچکس ساخته نبود پ ...

وای چه عالی 🥰

هیچ دعا و ذکر دیگه ای براش نخواندی 

همین نذر گفتی حل شد؟ 

عزیزم هزینه این ۴۰ تا چقدر میشه؟ 

وای چه عالی 🥰هیچ دعا و ذکر دیگه ای براش نخواندی همین نذر گفتی حل شد؟ عزیزم هزینه این ۴۰ تا چقدر میش ...

قربونت برم من همیشه نذرهام‌ همین مدلیه هروقت گره از کار بنده های خدا باز کردم به نیازمند کنک کردم خدا از رو‌زمین بلندم کرده 

هزینه ش براورد کردم ۱۰ تومن گذاشتم کنار