2777
2789

قرار نیست اگه توی یک دهه بدنیا اومدیم طرز فکر همون دهه رو روی بچه خودمون هم اجرا کنیم حتی یک برنامه نرم افزاری هم چند وقت یکبار بروز رسانی میشه چه برسه به انسان با بچه هاتون رفیق باشید و بهشون سخت نگیرید که اگه ناراحت بودن خسته بودن یا مشکلی براشون پیش اومد برگردن خونه و به خودتون بگن بدون نگرانی ، بیشتر خودتونو شبیهش کنین تا حس صمیمیت داشته باشه باور کنین آینده اون بچه توی شادی به وجود میاد نه غم! دم پدر و مادرا خوب و با شخصیت گرم👏

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دهه هشتادم ولی طرز فکرم مثل دهه شصته🥸شاید اشتباه میکنم

گفتم دیگه سعی کنن طرز فکرشون شبیه به بچشون باشه یا حداقل بپذیرن البته درست حالا طرز فکر دهه شصت بخواد باشه 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

درک کردن بچه 

معنیش این نیست که خودمون رو شبیه اون کنیم 

پدرومادر خوب بودن تعریفش چیزای دیگه س 

نیازی نیست شبیه بچه بشی 

من بچه م ۱۳ سالشه

الحمدلله همیشه همراه همیم

نه شبیه دوست

خیلی خیلی فراتر 

حرفهاش

درد دل

مشورت 

ناراحتی