2777
2789
عنوان

غذای نذری روکجاببرم پخش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 94 پست
اینجا یکی از بهزیستی یه چیزایی گفت من کلا دیدگاهم عوض شده میگفت اصلا کمک ها به بچها نمیرسه و سرپرست ...

منم شنیدم اینو 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبارم گوسفند خواهرم قربونی کرد بردن دروازه غار از یه خونه بیست نفرمیومدن بیرون  بسته بسته بهشون میدادیم دنبالپون میدویدن میگفتن یه بسته دیگه بازم میدادیم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

اصلا به بهزیستی نده برمیدارن برای خودشون طرف گوشت میبرده فهمیدن زن وشوهر که اونجا عن شور بودن مینداختن قلطی زباله ها بعد که میخاستن برن میرفتن برمیداشتن از دم در یواشکی زیر چادر میبردن همینکارها رو کردن عن شور شدن حیوونها

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

من دخترم نارس بود، تو بیمارستان کنارش بودیم، تو ماه رمضون یکی حلیم آورد داد، اتاق مادرا، همیشه میگم، ...

اره درسته فقیر نیستن  اولا هم امکانات نیست هم اینکه  خستن و اعصاب و روان داغون حداقل یه غذا تازه و گرم میتونیم همدردی کنیم خیلی ثواب داره خدا همه مریضا شفا بده

مراکز روزانه بهزیستی، که بچه هایی با مشکلات ذهنی اونجا هستن. توی اکثر شهرا هستن،

خیلی پیشنهاد قشنگیه امااول باید سوال کنم برم حضورا تعداد بگیرم شرمنده این فرشته های معصوم نشم

خود مسولینبسم الله یعنی به بچه یتیم رحم نمیکننبخدا من پول داشتم یک بچه بجای دنیا آوردن به سرپرستی می ...

دوست من تعریف میکرد مدیر اسایشکاه معلولین چقدر دزدی میکرده کلی از بچه های ناتوان ذهنی و جسمی سوتغذیه شده بودن و تو زمستون حتی پتو نداشتن و سرمای سخت خوردن کلیه شون از کار افتاده 

ضرب و شتم هم که دیکه عادی بوده اینابی زبون بودن کتک میزدنشون حسابی

اگر به سالمند یا بهزیستی یا شیر خوارگاه میخوای بدی باید پول اون تعداد غذا بدی خودشون بخرن بپزن

درسته حالا انشاله دفعات بعدی

مادرم میگه نیت رو تغیر نده اگه نیت به غذای پخته شده کردی همونو تهیه کن بده

مراکز خیریه تحت نظر بهزیستی شماره تلفن افراد بی بضاعت دارنهمه رو تحویلشون بدهخودشون زنگ‌میزنن بیا ...

چ‌خوب اینو اطلاع نداشتم 

تهرانی ببر دم بیمارستان امام یا طبی کودکان

این دیشنهاد از همه بیشتر به دلم نشست بیمارستان کودکان مفیدم‌بهم نزدیکه اتفاقا غذاهاهم سرد نمیشه تااونحا برسم

اگه میتونی ببر شوش و‌مولوی به اونایی که اعتیاد دارن و کارتون خوابن

راستش یکم از فضای اونجا میترسم 

تنهام هستم از خونه مونم خیلی خیلی دوره 

عزیزم پولش داری انجام بده چون خیلی شنیدم به نوزادها آب قند میدن بیشتر مواقع

چشم وای الهی بمیرم 😣😣😣😓😓😓

شیرخشک میبرم میدم پولش نمیدم میترسم تهیه نکنن

ببر یه منطقه فقیر نشین که مطمئنی همشون فقیرن خونه به خونه بده

ترجیحم حضور در مکان عمومی هست جاهای ناشناخته مثل شوش و … یکم بخاطر تنها بودنم برام سخته