2777
2789
عنوان

غذای نذری روکجاببرم پخش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 94 پست
اینجا یکی از بهزیستی یه چیزایی گفت من کلا دیدگاهم عوض شده میگفت اصلا کمک ها به بچها نمیرسه و سرپرست ...

خود مسولین

بسم الله 

یعنی به بچه یتیم رحم نمیکنن

بخدا من پول داشتم یک بچه بجای دنیا آوردن به سرپرستی می‌گرفتم اونم نوزاد 

واقعا حالم بد شد از کارشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراکز خیریه بهزیستی خانه سالمندان همراهان بیماران تو بیمارستان ها

خانه سالمندان و بهزیستی فک کنم خودشون اشپزخونه دارن 

و غذای اون افراد خاص هست پیرها غذای چرب رستوران رو فک نکنم بتونن بخورن بعد اینکه ۴۰ تا محدوده به همه نمیرسه

بنظرم همراهان بیمارستان ها که از چادر میزنن اون حواله گزینه مناسبی هستن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اگه تهرانی یا شهر بزرگ ببر بده همراه مریضا که اطراف بیمارستان اسکان دارن واقعا گناه دارن

من دخترم نارس بود، تو بیمارستان کنارش بودیم، تو ماه رمضون یکی حلیم آورد داد، اتاق مادرا، همیشه میگم، خدا خیرش بده.

ماها فقیر نبودیم ولی اونجا اصلا امکانی نداشتیم

خانه سالمندان و بهزیستی فک کنم خودشون اشپزخونه دارن و غذای اون افراد خاص هست پیرها غذای چرب رستوران ...

اگر به سالمند یا بهزیستی یا شیر خوارگاه میخوای بدی باید پول اون تعداد غذا بدی خودشون بخرن بپزن

خانه سالمندان و بهزیستی فک کنم خودشون اشپزخونه دارن و غذای اون افراد خاص هست پیرها غذای چرب رستوران ...

بله همینطوره ، پست بعد گفتم هماهنگ کنید مقداری مواد اولیه که مدنظرتون هست بگیرید

همراهان بیماران هم که واقعا معلوم الحال هستند ، خیلی احتیاج دارن 

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

خود مسولینبسم الله یعنی به بچه یتیم رحم نمیکننبخدا من پول داشتم یک بچه بجای دنیا آوردن به سرپرستی می ...

خیلی چیزای بدی می‌گفت واقعا خدا به داد اون بچها برسه😢

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یا میتونی با بهزیستی یا خانه سالمندان تماس بگیرید و مواد اولیه غذایی یک روز و ببرید ، اونا بپزند بدن ...

انشاله دفعات بعد اینکارو میکنم چون برای منم راحتتره خودم که بلد نیستم درست کنم خرید و‌پخشش هم سخته حالا  اینبارو چون نیت غذای پخته داشتم میخام بهمین کیفیت ارائه کنم

غذاهای بچه‌ها بعضاً خاص هست ، هماهنگی انجام بدید

سالمندان هم همینطور ضمن اینکه قطعا بالای ۴۰ نفر اونحا هستن دلم میسوزه به یه سری نرسه گناه دارن