2777
2789
کسی نرفته اطرافمولی می‌دونم که حتما باید زد

مسئول کاروان که میگه حتما باید بزنید چون تو فرودگاه چک میشه ، ولی من دیدم تو سایت یکی میگفت تو فرودگاه کارت واکسن رو چک نکردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسئول کاروان که میگه حتما باید بزنید چون تو فرودگاه چک میشه ، ولی من دیدم تو سایت یکی میگفت تو فرودگ ...

خب چرا روزه شک دار میگیری 

چه ضرری داره مگه خب بزن

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

سودا چیه عزیز حتما واکسن بزن شما تا حالا مریض مننژیت از نزدیک ندیدی

نه راستش ندیدم ، علایمش رو از گوگل خوندم ، ظاهرا مثل سرماخوردگیه ولی خیلی شدیدتر ، درسته ؟

شما دیدی از نزدیک ؟ اگه واکسن نزنم میگیرم یعنی ؟

نه راستش ندیدم ، علایمش رو از گوگل خوندم ، ظاهرا مثل سرماخوردگیه ولی خیلی شدیدتر ، درسته ؟ شما دیدی ...

من پزشکم عزیزم خدا واسه کسی نیاره واقعا وحشتناکه تشنج های شدید با تب های بالا در نهابت التهاب مغز ک هم ممکنه کشنده باشه و هم بعضی عوارضش برگشت ناپذیره نمیگم کسی واکسن نزنه 100 درصد میگیره ولی خب احتمالاتو در نظر بگیر

من پزشکم عزیزم خدا واسه کسی نیاره واقعا وحشتناکه تشنج های شدید با تب های بالا در نهابت التهاب مغز ک ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون ، نمیدونستم اینقدر وحشتناکه

من الان سرماخوردم ، آموکسی ۵۰۰ مصرف میکنم ، اشکالی نداره واکسن بزنم

عمره مفرده😂😂 چه کامل گفتی تا حالا نشنیده بودم😂😂

آخه بعضیا میگن حج عمره غلطه ، یا باید بگید حج تمتع یا بگید عمره ی مفرده ، منم که ریزبین و نکته سنج ، دیگه کامل گفتم 😅