2777
2789

ناظم یه مدرسه متوسطه ام

دبیر ادبیات و علوم پایه هفتم مدرسس 

معلم ابتدایی و دبیر خودمم بوده

۱۲ ساله باز نشسته شده ولی باز درس میده فامیل درجه یک مدیر مدرسس

تازه

بچهارو میزنه  یعنی با کتاب یا خودکار میاد کلاس هفتمیارو میزنه یا هل میده وحشی انگار بگو دهه چهله بخواد اینکارو کنه لعنتی مادرای بچه ها هم نمیان اعتراض 

عقده ای به تمام معناعع مث چی هم بو عرق میده🤮

من که هیچوقت نمیبخشمش سر کتکایی که خوردم ازش 

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین حس واسه ما معلما همینه از همکارمون بخاطر ظلمایی که به بچه ها میکنه بدمون بیاد

منم یکی از همکارام همینجوریه بچه ها میان التماس میکنن میگن درس ما رو بردار و معلممون شو ولی واقعا شرایطش ندارم درسای خودم سنگینه اونم بردارم سنگین تر میشه

خودت ناظمی اون به شما زور میگه؟😶

زور نمیگه 

ببین دلم میخواد برم دهنش و سرویس کنم معلم ابتدایی و دبیر خودمم بوده من هیچوقت نمیبخشمش بی ناموس و سر تحقیرایی که کرد منو سر کتکایی که هممونو زد با اینکه اونموقع کتک زدن ممنونع بود

الان شما ناظمی؟ بزن بکشش

هیچ کارم دوستم ناظم مدرسه هس ولی چون بچش به دنیا اومده من میام بجاش تا چن ماه 

بخاطر این هیچکارم مدیر اجازه هیچکاری بم نمیده مگنه تا الان

والا میخواد عقدشو کمبودشو سر این طفل معصوما خالی کنه

دلم میخاد بدونم با بچه هاش چطوره این لفراد باید بمیرن همینا باعث میشن بچه دلش نخاد درس بخونه

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!

دلم میخاد بدونم با بچه هاش چطوره این لفراد باید بمیرن همینا باعث میشن بچه دلش نخاد درس بخونه

والا عقده ایه زنیکه من از وقتی یادم میاد این یه پسر لوس بچه ننه داشته که همیشه ازش تعریف میکرد نمیزاشت کسی بش چپ نگاه کنه وقتی ۱۶سالم بود اومد خواستگاری ولی راش ندادم گفتم عمرا 

والا عقده ایه زنیکه من از وقتی یادم میاد این یه پسر لوس بچه ننه داشته که همیشه ازش تعریف میکرد نمیزا ...

پس عقب مونده بازیاش فقط برا بچه مردمه

وای وی اگه زنش میشدی بدبخت بودی طرف عفریتس

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!