2777
2789

سلام 

اگه بین این دو تا گیر کردید من تجربه‌های خودمو طی این مدتی که در حال تحقیق بودم می‌خوام بهتون بگم...

❌👈🏻پس با دقت بخونید و تصمیم بگیرید:::

•آزاد عین یه شهره، خیلی وسیع و خیلی شلوغ 

•کاملا متضاد پیام نور که خیلی خلوت و خیلی کوچیکه.. 

•آزاد اساتیدش بیشتر جزوه می‌دن 

•برعکس پیام نور که منابع و کتاب‌ها مطالعه می‌‌شن

برای امتحانات آزاد راحت‌تر برگزار می‌شه و عمده نمره رو استاد می‌ده

ولی پیام نور کسب نمره و معدل بالا خیلی سخت‌تره

مدرک آزاد خارج از کشور هم معتبره 

ولی مدرک پیام نور فقط اینجا اعتبار داره(طبق چیزی که همه می‌گن و من نمی‌دونم چقدر درسته) ولی اکثراً میگن که هر دو تقریباً در یک رده هستند 

بعضی پیام نورها ممکنه از بعضی آزادها بالاتر باشند و بعضی آزادها بالاتر از بعضی پیام نورها، بستگی به دانشجو داره.

شهریه آزاد ثابتش هشت میلیون و با متغیر حدود ۱۴ الی۱۵ میلیون می‌‌شه (البته برای روانشناسی)

شهریه پیام نور حدود ۹ میلیونه

کلاس های آزاد اکثرا تشکیل میشه و حضور اجباریه

اما کلاس های پیام نور اکثرا بستگی به تعداد دانشجو داره که تقریبا هفته‌ای دو سه کلاس برای دروس تخصصی برگزار می‌شه

اما در کل این بستگی به رشته داره ممکنه برای بعضی رشته‌ها هر روز برگزار بشه و بعضی اوقات برای بعضی رشته‌ها نه 

برای یه آدم شاغل و یا متاهل مزیت باشه  برای کسی که می‌خواد دانشگاه باشه عیب. 

در نهایت تصمیم من این شد که برم دانشگاه پیام نور 

چون به نظر من اون نمره‌ای که دانشجو با اتکا به علم و دانش خودش و خوندن کتاب‌های موثق می‌گیره و نمره‌اش به صورت کشوری میاد و استاد دخالتی توش نداره، خیلی بهتر از دانشگاه‌های دولتی یا آزاده که معمولا استاد نمره میده و توش اجحاف و تبعیض هم وجود ممکنه داشته باشه!!

ضمن اینکه پیام نور فضای صمیمی‌تر خاکی‌تر و سالم تری نسبت به آزاد و بعضی از دولتی ها و شهریه پرداز ها داره.

شماهم هر نکته ای دارید اضافه کنید ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال قبل آزاد رو انتخاب کردم چون استاد داشت. و سر کلاس آموزش بود البته رشته من فنی بود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دلایلتونم میگید؟

پیام نور: 

تعداد جلسات تدریس خیلی کم و عملا چیز خاصی تدریس نمیشه بهتون

چون شهریه کمه استادا انگار لطف کردن اومدن سر کلاس طلب دارن از دانشجو 

امتحانات از کتاباست کتابایی که مثلا ۳۰ سال پیش تدوین شدن و علم تا الآن کلی تغییر کرده 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿