سلام
اگه بین این دو تا گیر کردید من تجربههای خودمو طی این مدتی که در حال تحقیق بودم میخوام بهتون بگم...
❌👈🏻پس با دقت بخونید و تصمیم بگیرید:::
•آزاد عین یه شهره، خیلی وسیع و خیلی شلوغ
•کاملا متضاد پیام نور که خیلی خلوت و خیلی کوچیکه..
•آزاد اساتیدش بیشتر جزوه میدن
•برعکس پیام نور که منابع و کتابها مطالعه میشن
برای امتحانات آزاد راحتتر برگزار میشه و عمده نمره رو استاد میده
ولی پیام نور کسب نمره و معدل بالا خیلی سختتره
مدرک آزاد خارج از کشور هم معتبره
ولی مدرک پیام نور فقط اینجا اعتبار داره(طبق چیزی که همه میگن و من نمیدونم چقدر درسته) ولی اکثراً میگن که هر دو تقریباً در یک رده هستند
بعضی پیام نورها ممکنه از بعضی آزادها بالاتر باشند و بعضی آزادها بالاتر از بعضی پیام نورها، بستگی به دانشجو داره.
شهریه آزاد ثابتش هشت میلیون و با متغیر حدود ۱۴ الی۱۵ میلیون میشه (البته برای روانشناسی)
شهریه پیام نور حدود ۹ میلیونه
کلاس های آزاد اکثرا تشکیل میشه و حضور اجباریه
اما کلاس های پیام نور اکثرا بستگی به تعداد دانشجو داره که تقریبا هفتهای دو سه کلاس برای دروس تخصصی برگزار میشه
اما در کل این بستگی به رشته داره ممکنه برای بعضی رشتهها هر روز برگزار بشه و بعضی اوقات برای بعضی رشتهها نه
برای یه آدم شاغل و یا متاهل مزیت باشه برای کسی که میخواد دانشگاه باشه عیب.
در نهایت تصمیم من این شد که برم دانشگاه پیام نور
چون به نظر من اون نمرهای که دانشجو با اتکا به علم و دانش خودش و خوندن کتابهای موثق میگیره و نمرهاش به صورت کشوری میاد و استاد دخالتی توش نداره، خیلی بهتر از دانشگاههای دولتی یا آزاده که معمولا استاد نمره میده و توش اجحاف و تبعیض هم وجود ممکنه داشته باشه!!
ضمن اینکه پیام نور فضای صمیمیتر خاکیتر و سالم تری نسبت به آزاد و بعضی از دولتی ها و شهریه پرداز ها داره.
شماهم هر نکته ای دارید اضافه کنید ♥️