2777
2789

ی شهر دیگه دانشجوعه خونه مجردی داره

میاد اینجا  یا میگه غذای خوب درست کنید گوشتی باشه 

حالا ماهم رژیم  مامانم مجبوره برا اون جدا درست کنه

باز دیشب مامانم اینا خونه نبودن  اومده میگه رفتن غذا از بیرون بگیرن؟ میگم نه کار داشتن

زنگ زده ب مامانم چی میخوایید بخرید بخوریم

اینا ب کنار

میگه عطر نزنید من میرما

یا  ی ذره با خواهرم میخندیم داد میزنه صدای بلند صحبت نکنید من  برمیگردما

از دیروز تا الان ۵ بار گفته  کاش نیومده بودم   مامانم بهش میگه الان منظورت ماییم دیگه ؟ که کنار مایی؟ داداشمم  هیچی نگفت خندید

وقتی میاد  همش توقع داره حرف حزف اون باشه

تازه ب زووور رفته شهر دیگه دانشگاه ازاد به زووور خونه مجردی گرفت ب زووور  ی مقدار زیاد پول تو جیبی میگیره  بازم وسط هفته میگه ندارم

فکرنمیکنه بابام بنده خدا چقدر شغلش سخته و داره زحمت میکشه اینجوری پولا رو حیف نکنه

دو روزه جلو چشممه صبرم تموم شده هی میخوام هیچی نگم تحمل کنم تا بره 

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

داداشت چقدر شبیه منه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بهش بگو انقدر گیر نده ناراضی هم هستی پاشو برو دانشگاه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو انقدر گیر نده ناراضی هم هستی پاشو برو دانشگاه

دارم فقط تحمل میکنممم

اونجا همش غذاهای رستورانی میگیره  همش چلو گوشت و کنجه و گوشت بوقلمون...

الانم پولش تموم شده ک برگشته  میدونه بابامم تا اخر هفته پول نمیده

وگرنه از دلتنگی نیومده

عه😂😑

غذای گوشتی میخورم

عطر بدم میاد میگرنم عود میکنه

سروصدا اذیتم میکنه بازهم بخاطر میگرن

ولی پولی از کسی نمیگیرم

غذامم معمولا خودم درست میکنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

غذای گوشتی میخورمعطر بدم میاد میگرنم عود میکنهسروصدا اذیتم میکنه بازهم بخاطر میگرنولی پولی از کسی نم ...

اخه گیر الکی میده

داخل اتاقشه در هم بستست میشنوه ما داریم میریم بیرون و قطعا عطر هم زدیم

داد میزنه

اصلا عطر از در بسته چجور رد شههه

اخه گیر الکی میدهداخل اتاقشه در هم بستست میشنوه ما داریم میریم بیرون و قطعا عطر هم زدیمداد میزنهاصلا ...

بویاییش قویه

حالا بقیه حرفاش مفتن ولی گناه داره، مامانتون باید غذا خوب واسش درست کنه

لوبیا پلو با گوشت از نظرش غذای بدی بود😐😂

شهر دانشگاهش غذای خوب میخوره میگفت ما اونجا لوبیا پلو نمیخوریم فقط گوشن

مامانم همیشه از خونه گوشت بهش میده بره

بگو غذای خوب درست کنه مامانت

اصلا پرتوقعه

وقتی میاد فریزر رو خالی میکنه میبره

اینقدر میگه گوشت دارید ببرم؟

مامانمم دلش میسوزه کلی میده بره