2777
2789
عنوان

عجب بچه ها لوس ننر شدن این دوره زمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست

بچه من لب نمیزنه به کیک و بیسکوییت و ابمیوه و...

هر روز لقمه میبره مخصوصا نون و پنیر 

زیادی دیگه پاستوریزه شده تغذیه ش

پیتزا ساندویچ همبرگر چیپس پفک پاستیل هیچی نمیخوره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بقیه‌اش کاری ندارم.

ولی شیر و کیک خیلی مضره 

مخصوصا اگه قبلش صبحانه نخورده باشه بچه و ناشتا بخواد اینا رو بخوره

لقمه و میوه و مغزیجات خیلی بهتره

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خب یکی یه دونه شدن نازکش دارن هر چیزی نمیخورن،یکیش پسر خودم ،البته کیک و شیر کبد رو چرب میکنه

والا من یادمه اون زمان بچه های خیلی پولداری تو‌مدرسمون بودن هیچوقت به این چیزا فکر نمی‌کردیم پولدارترینم نون پنیر می‌آورد دورهم می‌خوردیم البته گاهیم چیزایی دیگ می‌بردیم ولی کم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
الان متوجه نشدم با چی مشکل داشتی

کلا بچه داری سخت شده ترسیدم والا تازه ما هویج می‌بردیم گاز می‌زدیم این بچه های جدید فک کنم باید با ستاره و ماه واسش هویج بذاری وگرنه لب نمیزنه😂😂😂😂😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من خودم برای بچه م کیک درست میکنم از بیرون نمیخرم ان شا الله واسه مهدکودکم همین رویه رو پیش می گیرم ...

لقمه فطیر چیه

بچه من لب نمیزنه به کیک و بیسکوییت و ابمیوه و...هر روز لقمه میبره مخصوصا نون و پنیر زیادی دیگه پاستو ...

بابا خیلی خوبه دمش گرم بخدا یکسال آخر دبیرستان هر روز رفتم بوفه خیلی چاق شدم اصلا حالم بد بود رو‌درس خوندنم تاثیر گذاشت آدم باید از بچگی سالم بخوره

من اسمم لوس ننره دیگه

الان دقت کردم😂😂

بابا خیلی خوبه دمش گرم بخدا یکسال آخر دبیرستان هر روز رفتم بوفه خیلی چاق شدم اصلا حالم بد بود رو‌درس ...

دیگه زیادی سالم میخوره 

میبرمش بیرون میگم بستنی میخوای نععع

شکلات نععععع

خب گرسنته پیتزا نعععع

همبرگر نعععع

کیک خامه ای نعععع

شیرینی نعععع

بچه های مردم دولپی دارن میخورن بعد

قد و وزنشم شکر خدا خوبه 

اصلا اهل این چیزا و غذاهای بیرون نیست 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴