2777
2789
عنوان

دلیل ترس از ادواجم رو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 94 پست
وای چه عجیبی تو حتما یه مشاور برو ببین دلیل ترست چیه

منم تو دوستی همینم پسری بخواد باهام آشنا بشه جلو جلو بخاطر اینکه ردم نکنه خودم ردش میکنم

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بابا اون اصصصصصصصلا بهم نمیخورد. اونم بنده خداست ولی خب واقعا نمیخورد بهم وضع مالیشون داغوووووون. بگ ...

توی دانشگاه یه پسره عاشقم شد 

اومدن خونمون مامانه انقدر سلیطه بود اخرم نذاشت بشه 

پسره بهم گفت ک میخاد دختر عموم رو بگیرم 

اخرشم گرفت 

ولی بهم گفت که آدم  عشقش رو فراموش نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟

یعنی قانون جذب

درونتو تمیز کن فکر نکن ک زشتی 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

مهم اینه که تو ماشین و خونه ی خودت تنها باشینه توی زندگی کسی که قرار بوده همه ی دلخوشیت باشهازدواج ی ...

نمیدونم بخدا 

دلم ازدواج و تشکیل خانواده میخواد ولی خب این مشکلایی که میگی هم هست

بخاطر همین میگم پسره باید عاشقم باشه تا بتونم از پس همه مشکلات بربیام

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

آره هم سطحن کلا ربطی به قیافه نداره به رفتار ربط داره آدما بیشتر جذب رفتارت میشن تا قیافه ت

ولا رفتارم آرومه ولی اون کاریزمایی که بایدو ندارم

یکمم اعتماد بنفسم پایینه و زود بهم برمیخوره، حساسم

برو سرکار وام بگیر والا تو سرکار ما همه میان اضافه کارم وایمیسن تا خرج لباس و قیافشون کننن تو این دو ...

دقیقا همینه 

تازه علاوه بر تیپ و قیافه جوونیمم میبازم

عزیزم من خودمم تویسری چیزا مثل شما فکر میکنم ینی فوق العاده منفی بدترین حالت ممکنو دررنظر میگیرم وای ...

اره دقیقا همیشه بدترین حالتو در نظر میگیرم.

حالا فعلا باشگاه و رژیمو دارم تا کم کم ببینم چ میکنم

مرسی از راهنماییت

هم سن منی اول باید رو عزت و اعتماد ب نفست کار کنی من سبزه ام و از بچگی خیلی تحقیرم کردن بابتش ولی قی ...

خیلی سعی کردم خودمو دوست داشته باشم و اعتماد بنفسمو ببرم بالا ولی هی دیدم دارم مصداق جمله میمون هر چی زشت تر اداش بیشتر میشم😭😭😭😭

همش بستگی به رفتار خودت داره کلا از همون اول باید خودتو دست بالا بگیری براش مردا کلا عاشق این چیزان ...

بابا مردا هم آدمن خر که نیستن اینجوری گول بخورن

متاسفانه اولین چیزی که آقایون رو جذب میکنه ویژگی های ظاهری هست ، وقتی اولین پله چیده شد حالا اون ملا ...

اره حرف منم همینه

آقایون تا خوشگل نباشی سر نمیچرخونن ببینن تو اصلا کی هستی