2777
2789
عنوان

دلیل ترس از ادواجم رو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 94 پست
عشق ب قیافه نیست عزیزم

چرا پس عشقی سمتم نمیاد

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بازتو خوبه فهمیدی ترستو عزیزم من هنوز فقط میگم نه هیچ دلیلی هم براش ندارم فقط میدونم نه🙁

منم میترسیدم تا اینکه یبار یه خواستگار خوشتیپ برام اومد دوست داشتم ازدواج کنم اصلا ترس نداشتم ولی باهاش به تفاهم نرسیدم از اونجا فهمیدم اگه طرف به دلم بشینه نمیترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ازدواج خیلی ببخشیدا ولی نزیدنروزی نیست که تاپیک مادرشوهر عفریته و شوهر نفهم و خشونت و خیانت و هزا ...

انرژیم رو کار و تحصیل و ورزش هست ولی گاهی واقعا حس تنهایی میکنم

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

منم دارم میگم به خیلی خوشکلاشم خیانت میشه

خب حداقل شانس اینکه طرف دیوونه وار عاشقت بشه خیلی بیشتره

منم میترسیدم تا اینکه یبار یه خواستگار خوشتیپ برام اومد دوست داشتم ازدواج کنم اصلا ترس نداشتم ولی با ...

من طرفم ب دلم بشینه باز باعذاب وجدان ردش میکنم بعد میشینم عزامیگیرم 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

چرا پس عشقی سمتم نمیاد

انرژی درونتو تمیز کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بازتو خوبه فهمیدی ترستو عزیزم من هنوز فقط میگم نه هیچ دلیلی هم براش ندارم فقط میدونم نه🙁

منم گاهی فقط نه. خصوصا وقتایی که تو خلوت خودمم دارم لذت میبرم میگه مگه چه مرگمه بخوام ازدواج کنم

باور کن زن پسرعموم خیلی زشت بود لاغر و زشت که شب عروسی یه آرایشگاه گرون رفت یکم قیافش قشنگ شد البته ...

والا پول که ندارم ولی نمیدونم اصلا تغییری خواهم کرد یا نه 

دوست ندارم قیافم مصنوعی بشه

ربطی به قیافه نداره یکی از فامیلای ما زنه نه قیافه خوبی داره نه هیکل خوبی نه استایل خوبی هیچی نداره ...

جدی؟

شوهرش در سطح خودشه یا پایینتره؟

منم گاهی فقط نه. خصوصا وقتایی که تو خلوت خودمم دارم لذت میبرم میگه مگه چه مرگمه بخوام ازدواج کنم

سخته

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

انرژیم رو کار و تحصیل و ورزش هست ولی گاهی واقعا حس تنهایی میکنم

مهم اینه که تو ماشین و خونه ی خودت تنها باشی

نه توی زندگی کسی که قرار بوده همه ی دلخوشیت باشه

ازدواج یعنی صدهزار مسئولیت، کی تو این دوره زمونه تو پسرا زن داری بلده؟ نیازای زن رو میفهمه و ارزش بهش میده؟ چند درصد پسرا خدایی میتونن کیس مناسب ازدواج باشن؟

خود پسره رو بذار کنار، با هزارتا آدم جدید، خانواده ی جدید باید سر و کله بزنی

اصلا ارزشش رو داره اینهمه دردسر؟ چه خوشی ای برای آدم میمونه بعد از اینهمه فرسایش