2777
2789
عنوان

دلیل ترس از ادواجم رو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 94 پست
به هر چی فکر کنی همون میشه طرز فکرتو عوض کن پسرعموم مهندس و پولدار و خوشتیپه زنش اصلا قیافه نداره با ...

من از اون چیزی فکرشم کنی زشت ترم😭😭😭😭

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق ب قیافه نیست عزیزم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

عمل کن

چه عملی؟ پول ندارم

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

تو ازدواج خیلی ببخشیدا ولی نزیدن

روزی نیست که تاپیک مادرشوهر عفریته و شوهر نفهم و خشونت و خیانت و هزار کوفت و مرض نبینیم

تو این کشور خراب شده با این آدمایی که هرکدوم یه جور مریضن ازدواج برای چیه

خیلی از آدما برای ازدواج ساخته نشدن اصلا. نمونه اش من

انرژیت رو بذار روی کار و تحصیل، که پس فردا مجبور نباشی آویزون بقیه باشی برای زندگیت

خواستگار نداشتی؟

داشتم ولی سنتی

خواهر و مادره پسندیدن

یکی بود خود پسره عاشقم بود ولی اصلا به هم نمیخوردیم نه سنی نه اجتماعی و خانوادگی، خیلی پایینتر بود

من از اون چیزی فکرشم کنی زشت ترم😭😭😭😭

باور کن زن پسرعموم خیلی زشت بود لاغر و زشت که شب عروسی یه آرایشگاه گرون رفت یکم قیافش قشنگ شد البته الان با رنگ مو و ژل و اینا خوشگل شده تو هم اگه پول داری خرج کن خوشگل بشی

داشتم ولی سنتیخواهر و مادره پسندیدنیکی بود خود پسره عاشقم بود ولی اصلا به هم نمیخوردیم نه سنی نه اجت ...

باز خوبه همونم داشتی. من همون یدونه هم نداشتم ک😂

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

طرز فکر تو یه همون عینکی که بهش دنیا رو نگاه می کنی و خودت رو توش گیر انداختی مهمه ولی همه ش نیست

خیلی دوست ندارم همش درگیر ظواهرم باشم. همش دنبال لباس آرایش نمیدونم چی چی. لباسام بد نیستن ولی اونجوری که باید خوش استایل نیستم. برای هیکلم باشگاه میرم و رژیم دارم. خوشبو و تمیزم همیشه.

ولی این استایل رو نمیتونم. تازه میخام محجبه هم بشم(البته بدون چادر) 

پول استایل هم ندارم😭