2777
2789
عنوان

دلیل ترس از ادواجم رو فهمیدم

1155 بازدید | 94 پست

شاید مسئولیت ازدواج برام یکم سنگیم باشه، شاید خیلی اجتماعی نباشم، شاید از بچه دار شدن بترسم.

ولی ولی ولی، بزرگترین ترسم دوست داشته نشدن توسط شوهرمه. میترسم ازدواج کنم و دوستم نداشته باشه یا فقط ازدواج کنه که ازدواج کرده باشه و عاشقم نباشه

از اونجایی که قیافم خوب نیست مطمعنم هر کسی با من ازدواج کنه عاشقم نخواهد بود😭😭

ولی مردی از ته دلش عاشقم باشه همه مسئولیتای یه زن رو به عهده میگیرم

چرا هیچکس تو زندگیم نیست که عاشقم باشه

بخاطر طرد شدن و خیانت و خواسته نشدن از ازدواج میترسم

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافم فقط دخترای خوشگل با عشق ازدواج کردم، دخترایی مثل من سنتی ازدواج کردن و شوهرشون فقط زن گرفتن و دوستشون ندارن😭😭😭😭

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

اینها همش از اعتماد بنفس نداشتنه

اخه اعتماد بنفس هم ریشه داره. نمیشه که الکی اعتماد بنفس داشت

چند سالته؟

۲۷

مگر دوست داشته شدن فقط به قیافه ست همه چیز رو در بر میگیره اون هویتی که نشون می‌دونی استایل ت حرف زد ...

نه اتفاقا قیافه جزء بزرگیه

ازدواج نکردن بهتر از اینکه ازدواج کنی تنها باشی

دقیقا