2777
2789

از وقتی شش سالم بود یادمه نقاشی هایی با محوریت شکنجه میکشیدم بزرگ تر که شدم دیگه این جور نقاشی نکشیدم 

ولی وقتی عصبانی میشم تا چند روز به شکنجه دادن و آزار جسمی طرف فکر میکنم ( یه بار دوستم بدجور عصبانیم کرد خیلی کنترل کردم جلوش کاری نکنم ولی بشدت بدنم سرد شد و تمام بدنم میلرزید) برای اینکه آروم بشم شب ها به شکنجه دادنش فکر میکردم

مثلاً وقتی یه فیلم میبینم که طرفو میزنن یا شکنجه میدن یه حس خوبی مثل زمانی که آدم ارضا میشه بهم دست میده 

بگم که تمایل به ازار خودم ندارم از دیدن شکنجه بقیه به شدت لذت میبرم ( چه شکنجه جنسی باشه چه غیر جنسی)

کسی بوده اطرافتون خوب شده باشه؟

آن سوی تاریکی چیست ؟

از افکارت فرار کن خودت رو محدود کن سرت رو شلوغ کن تا چند سال 

مشاوره هم برو 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه ، سادیسم دگر آزاری ، مازوخیسم خود آزاری

اسی جان اگر از بچگی بوده نمیتونی ازش جداشی ولی میتونی کنترل کنی، هشدار قرمز، به محض اینکه بهش پرو بال بدی رسماً دیگه خلاص شدنی وجود نداره

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

باید چکار کنم؟

باید پیش روانشناس بالینی بری . اگه کسی دکترای مدرک دیگه ای داست نمیتونه درمانت کنه پس فقط پیش تراپیست برو ... مشکلت ریشه ایه درمانش زمان بر ولی حتمیه

دیروز یکی تاپیک زد گفت فهمیدم اوتیسم دارمتو الان میگی مازوخیسم دارمدارم به خودم شک میکنم برم روانپزش ...

اوتیسم و بچه ۳ ۴ ساله باشه میفهمن ن کسی ک بیاد تاپیک بزنه چرت و پرت بقیه رو باورنکنید 😂

اشتباه ، سادیسم دگر آزاری ، مازوخیسم خود آزاریاسی جان اگر از بچگی بوده نمیتونی ازش جداشی ولی میتونی ...

بنظرت ممکنه در آینده دست به انجام کاری بزنم؟ منظورم آزار دادن بقیه ست

آن سوی تاریکی چیست ؟