2777
2789

الان حالتون چطوره؟

بچه ها من سی سالمه و تمام بچگیم نوجوانیم و جوونیم تو سختی گذشت و داره میگذره انقدر ظرفیتم پره که شاید باور نکنید با کوچیک ترین صحبتی بغض میکنم و بهم میریزم گاهی به خودم میگم  لعنتی چرا قوی نیستی گاهی هم میگم تو قوی هستی ولی ظرفیتت پر شده دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی که همیشه سخت هست 

سختی هایی که تجربه کردم رو گذاشتم کنار 

با گذر زمان پیش میرم 

به خودم و زندگیم سخت نمیگیرم 

چیز هایی تموم شده هم به خودم یاداوری نمیکنم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من بچه طلاق بودم اون والدی هم که مسولیت ما رو داشت ازدواج کرد و عملا تو خانواده خودم و پیش پدر مادر خودم بزرگ نشدم خیلی سخت بود برام ، تا ۱۸ سالگی 

بعدش دیگه ازدواج کردم و از نظر عاطفی و مالی تامین شدم اما هنوزم اون زخم درونم هست منم مثل تو زود بغضم میگیره نمیتونم بحث کتم دعوا کنم حقمو بگیرم 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ماها ضعیف نیستیم ماها کل عمرمون در حال جنگیدن بودیم دیگه خسته شدیم

بارها به خدا گفتم دیگه طرفیتم پره مگه نگفتی تو قرآن که ما طبق توان بندمون امتحانش میکنیم من دیگه خسته ام نمیکشم ولی بازم امتحان میشم اونم امتحانات سخت

بارها به خدا گفتم دیگه طرفیتم پره مگه نگفتی تو قرآن که ما طبق توان بندمون امتحانش میکنیم من دیگه خست ...

دقیقا

منم هر روز همینا رو بش میگم 

میگم برا من دیگه بسه بزار یه نقطه روشن باشه دلمو خوش کنم

سختی از این بالاتر نبود فقط ی وعد غذا توروز باشه نه تا بچه تو ی خونه کوچیک بدونه هیچ امکاناتی هیج جای نداشتن برن تمام طول عید چشمشون به در خشک میشد کسی بیاد خونه اشون یا اینا برن جای ولی هیچ وقت نمی شد بدونه صبحانه وپول میرفتن مدرسع با

بالباسهای کهنه وای اگر بخوام بازم بگم طومار صد دفتر پس بی خیال