2777
2789
عنوان

کیا بچگی و نوجوانی وجوونی سختی داشتن و سخت گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری با روزگار کنار میایی

به سختی

میدوتی ما بچگی نکردیم اگرم کردیم پر از تنش و اسیب بود

نوجونی هم ک انگار کلفت بودیم

جوونی هم ک ب بدترین شکل ممکن میگذره

درخدمت بچه ها هستیم

نمیدونم کی قراره برای خودمون زندگی کنیم

اصلا میشه یا نه

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
ولی چطوری با زخم های روحتون کنار میاید

با پذیرفتن و خودم رو بخشیدن 

من دوبار خودکشی ناموفق داشتم 

تا یه سنی خیلی خودم رو اذیت میشم سر این موضوع 

بعدا به خودم حق دادم و خودم رو بخشیدم 

به مرور زمان ادم کنار میاد با همه چیز

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

با پذیرفتن و خودم رو بخشیدن من دوبار خودکشی ناموفق داشتم تا یه سنی خیلی خودم رو اذیت میشم سر این موض ...

من متاسفانه قربانی شدم و همش تو ذهنم دنبال این سوالم چرا من؟ واسه چی باید برای من اتفاق بیفته من که آزاری نداشتم تو بچگی به شدت بچه ی مظلوم و حرف گوش کن بودم از اون بچه هایی که هرچی بزرگتر میگفت گوش میکردم ولی تهش شد این

من متاسفانه قربانی شدم و همش تو ذهنم دنبال این سوالم چرا من؟ واسه چی باید برای من اتفاق بیفته من که ...

برنامه اکنون قسمت ۴۶ رو ببین 

بخشیدن رو قشنگ یاد میده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...