2777
2789
عنوان

دلم یه زندگی آروم میخواد حالم بده

176 بازدید | 15 پست

ای زندگی آروم شده آرزوم 

همش تنش مشکل 

خودکشی نعمت بزرگیه این جور مواقع

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدداشت باشن ماچمیدونیم ولی زندگی متاهلی باخونواده شوهرک درکی ازشعورندارن ادم روخسته ناامیدمیکنن کا ...

منم خیلی سختی کشیدم.من و شوهرم شهر غریبیم.به خاطر بد ذاتی و پستی مادر شوهرم الان پنج ساله که شهرمون نرفتیم.من دوسال یکبار میرم خونه بابام اینا و یک هفته ای بر می گردم.اما شهوهرم خودش دیگه ازین کشمکشا و جنجالا خسته شد.پنج سال روی نحث مادرشو ندیده.وای میرفتیم شهرمون تا میرسیدیم دعوا داشتیم تا تو مسیر برگشت و یک هفته بعد ازون تا اروم بشیم باز دفعه بعد همین.انقدر تحمل کردم الان بیست سال از ازدواجم می گذره.اه بدون هیچ احساس خوشبختی

ینی هروقت میخام ازدرمغازش ردبشم هواسمو بجای پرت کنم ک انگارندیدمش شمارشم دیگ پاک کردم

حالا شمارش نیاز نیست پاک کنی ولی حواست هم پرت نکنی عادی  بذار متوجه شه ناراحتی ازش 

خیلی طول کشید فدات شم.پیرم کرد.تا طلاق پیش رفتیم.طلاق نمی داد گفتم فرار می کنم میرم خودمو گم و گور می کنم تا ابروت بره.سرشناسه دیگه از ابروش ترسید.مادرش ارث و میراث تقسیم کرد به این چیزی نداد.دیگه به خاطر ترس از ابروش و اینکه فهمید مادره واسش نمرده خوب شد.یادم به اوایل زندگیمون میفته ازش متنفر میشم.با عشق ازدواج کردیم اما الان فقط به عنوان بابای بچم دوسش دارم نه بیشتر

شماباشین بهتون برنمیخورهمثلم بی دلیل کاملن بی دلیل مطمعنم گوشی روقطع کنه بخداهروقت میدیدمش میرفتم سل ...

چرا عزیزم درک می کنم خیلی ناراحت میشه آدم یه بار جبران کنی ناراحتیت کمتر میشه   

خیلی طول کشید فدات شم.پیرم کرد.تا طلاق پیش رفتیم.طلاق نمی داد گفتم فرار می کنم میرم خودمو گم و گور م ...

مردها جون ب جونشون کنی تالحظه مرگشون مث بی عقل های ک ادا دارن ک عاقلن رفتارمیکنن همیشه هم گندمیزنن ب زندگیشون 

مردها جون ب جونشون کنی تالحظه مرگشون مث بی عقل های ک ادا دارن ک عاقلن رفتارمیکنن همیشه هم گندمیزنن ب ...

دقیقا.من خیلی پشیمونم از ازدواجم.اون زمان که ازدواج کردم تو شهر خودم شغل خوب داشتم.تو جامعه پرستیژ خوب با همه دوست و فامیل در ارتباط خوش و سرحال.ازدواج کردم با عشق پا شدم اومدم شهر غریب یکه تنها.کارمو از دست دادم خیانت دیدم پستی و بد ذاتی خانواده شوهر دیدم.عمرم حروم شد رفت واسه هیچی.