2777
2789
خودم یکی یه دونه بودم دلم نمیخواست بچه هام تنها باشن واسه همین پشت هم آوردم خونه شلوغ بشهدوست داشتم ...

انشاالله خداحفظشون کنه.عالیه.من دیگه توان وحوصله بچه ندارم.همین دوتارو خداحفظ کنه کافیه

یاخدا .ماشالا بهت.من دومیم ۳ سالشه🙃

انقدر خوبه که نگو 

سختی داره 

ولی خوشی هم زیاد داره

کلا من تابو شکنم 

بعد من فکر کن یه پسری تو فامیل 40سالگی ازدواج کرد تو دوران صیغه اشون با افتخار اقدام به بارداری کردن بعدم با حوصله کارای عروسی رو کردن تا اون به دنیا اومد چند وقت بعد یکی دیگه آوردن

الانم انقدر خوشبختن که نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خداحفظشون کنه.عالیه.من دیگه توان وحوصله بچه ندارم.همین دوتارو خداحفظ کنه کافیه

ببین نمیگم سختی نکشیدم چالش نداشتما 

اتفاقا وقتی هیچ الگویی جلوت نیست و خلاف جهت غلط رودخانه میخوای شنا کنی خیلی سختی میکشی 

ولی باید دو دوتا چهارتا کنی

ان شالله همه جونا خوشبخت بشن 

ادما فکر میکنن خوشبختی یعنی چالش نداشتن و سختی نکشیدن

ببین نمیگم سختی نکشیدم چالش نداشتما اتفاقا وقتی هیچ الگویی جلوت نیست و خلاف جهت غلط رودخانه میخوای ش ...

بنظرم جوونهای الان حق دارن بترسن .من وشما بیشتر مقید ومتعهد بودیم .جوونهای الان البته همه نه اکثرشون هر روز بایکی رابطه دارن وچون طعم رابطه مختلف زیر دندونشون رفته دیگه نمیتونن یه عمر متعهد باشن.باشن هم خیلی اذیت میشن‌.

اگر تجمل کمتر بود شاید ازدواج ها راحتتر بود.شما درست میگید دیگه جوونها تحمل سختی ندارن

بنظرم جوونهای الان حق دارن بترسن .من وشما بیشتر مقید ومتعهد بودیم .جوونهای الان البته همه نه اکثرشون ...

به خیال خودشون زیر بار سختی ازدواج نمیرن 

اما چیزای چندبرابر سخت تر رو به خودشون تحمیل میکنن 

اما چون رسانه ها رو اونا مانور نمیدن متوجهش نمیشن 

مثلا این همه بی تعهدی و رابطه های بی سر و ته میدونی چقدر سطح استرسش بالا هست

به خیال خودشون زیر بار سختی ازدواج نمیرن اما چیزای چندبرابر سخت تر رو به خودشون تحمیل میکنن اما چون ...

من که اهلش نبودم نمیدونم این روابط چه جوری هست و اصلا تضمینی برای هدر دادن ارزش وجسمشون هست یانه